reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

e.. no mnie sie bardziej wydaje ze ciazowe szczegolnie koszule sa jak samoloty a wyglada sie w tym jak w worku... mam kilka koszul od znajomej ale jak je ubralam to jak w spadochronie... leza w szafie... mam 2 ulubione bluzki leginsy i 3 pary spodni reszte nosze to co mam.. w domu chodze w bluzkach z przed ciazy takie dopasowane ale lubie jak brzusio jest widoczny ...

reklama
asiorek ja zamówiłam sobie na urodziny 2 takie DYSKRETNA KOSZULA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA KR.RĘKAW (5046273598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. u brata i mama mi doradziła, żebym wzięła jak największą, bo jak mi brzuch urośnie i kto wie.. będę jeszcze po cesarce to każda obcisłość będzie mi przeszkadzać i zamówiłam 2 XL.. Matko! jakie wory.. utonę w tym nawet, jak mi brzuch jeszcze 2x urośnie.. a brat zamówił już dawno.. wymienić się nie da.. człowiek jest głupi :dry:

No a ja kupiłam sobie dzisiaj wreszcie świetną , granatową kurtkę , którą mogę spokojnie nosić po ciąży bo ma ściągacz w pasie a teraz przynajmniej spokojnie się zasuwam i mam jeszcze lekki zapas. Kurtkę nabyłam w C&A. :-)

kurcze ja chcialam w sobotw kupic pizame do szpitala i stalam jak osiol przed wieszakami:) nie wiedzialam czy M czy L, czy moze XL. Nie chce koszuli nocnej tylko jakies spodnie i bluzke wiec rozmiar w pasie bedzie mial znaczenie:/

Ja też się zastanawiałam nad piżama kupilan na allegro 3 sztuki i szlafrok. 1 sztuka az długim rękawem w rozmiarze o 1 większym niż przed ciążą. Czyli M. I leżą spoko nie są opiekę czy cos

dziewczyny do szpitala zwlaszcza przed porodem najlepsza koszula.. przynajmniej u mnie trzeba bylo zawsze byc przygotowanym na badanie.. bez majciorow tylko kiecka do gory i gotowe..:) rodzilam tez w swojej koszuli przynajmniej z golym tylkiem nie latalam i na pilce nie siedzialam...

reklama
Dziękuję i cieszę się , że twoja mama wygrała tą walkę bo to wielkie szczęście!

O te ręczniki mnie zaciekawiły. Masz ich zdjęcie , jak one działają?

O matko stracić chłopaka to też straszne przeżycie!!

Niestety nie są nieśmiertelni. Też tak kiedyś myślałam.

Śliczną tą chustę zamówiłaś i tą drugą też widziałam go jestem na tej samej grupie co ty :D
Ja chcę kupić Storchenwiege Leo .

A ja dzisiaj się nie wyspałam bo ciągle mi się śniło , że chodzę po sklepach i nie mogę kupić żadnej kurtki na wiosnę , która by się zasunęła na tym bębenie. Zresztą tak jest też w realu i może wy znacie jakieś sklepy gdzie mogę taką kurtkę kupić?

Storchenwiege ma piękne chusty tylko, że to moja pierwsza... stwierdziłam, że skoro na forach tak chwalą złamane i mówią, że jest łatwiej na początku to zacznę od takiej tym bardziej, że cenowo jest w tym momencie bardziej w moim zasięgu :) jak zakocham się w noszeniu to też przyjrzę się bliżej ich ofercie, bo jak weszłam na ich stronę to Mąż słyszał tylko: "o Boże, jaka piękna!!!" albo "chcę taką!!!" hehehehe :)

Ja ze spaniem mam to samo. Śnią mi się tylko gorsze rzeczy - porody, ucieczki przed kimś kto chce wbić mi coś w brzuch... jakieś takie lęki mnie nawiedzają... :(

Przepiękne zdjęcia!! pozazdrościć! :)

dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie :) mam nadzieję, że sytuacja z mamą i w ogóle wszystkimi dziadkami się utrzyma jak najdłużej :)

marzycielka, ja też mam coś w rodzaju takiej ciepłej narzuty z rękawami zapinanej na 1 guzik tylko z przodu.. chwilę trzeba ją układać, żeby jakoś leżała, ale spełnia funkcję na taką pogodę jak teraz.. chociaż fakt faktem człowiek wygląda jak przemieszczający się namiot w czymś takim.. no ale cóż.. musimy jakoś przetrwać jeszcze te 2 miesiące :D
nie ma tej firmy nigdzie na necie, ale znalazłam coś takiego na firmie Vubu.. mogę polecić tą firmę, bo mam koleżanki, które pół szafy mają zamówione z tej firmy i są mega zadowolone.. tylko niektóre twierdzą, że rozmiarówka jest zaniżona, że zdarza się, że za duże są te rzeczy, ale z wymianą i zwrotem też nie ma problemu Wełniane ponczo - bordowe | Sklep internetowy Vubu.pl
no ja mam coś w tym stylu tylko z rękawami i zapinane na 1 guzik z przodu.. ale nie wyglądam tak sexi jak ta pani na zdjęciu :-D

Ojej, ojej, ojej! zakochałam się w tym kolorze!!! przecudowny! tylko skoro jest wełniane to czy nie gryzie przypadkiem? ja jestem na to gryzienie mega uczulona :p

Śliczne jest tylko no ja właśnie coś z rękawami szukam bo mi zimno haha
Jedziemy dzisiaj do Radomia do C&A bo podobno tam mają duży dział dla ciężarówek i fajne kurtki i płaszcze to może coś uchodzę.

C&A najlepszy sklep na świecie! możesz tam kupić fajne ciuchy, a przy okazji podbudować się, bo rozmiarówkę mają zawyżoną i zamiast w 42 wchodzę w 40, a czasami nawet w 38!! :) tak też było ze spodniami ciążowymi - noszę 42 w porywach do 40, a ciążówki mam na 38 :)

Nunka, ja też kupiłam używaną - też słyszałam, że złamaną lepiej się mota. Bardzo ładna ta Twoja, ja też mam paseczki tylko niebiesko, brązowo, żółte :)
Marzycielka, swojej produkcji jeszcze nie mam, bo dopiero czekam na materiały. Ale to będzie coś w tym stylu RĘCZNIK SZYBKOSCHNĄCY MERKAL Z MIKROFIBRY 80X130 (5084611874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. z mikrofibry. Jest dobry na wszelkie wyjazdy, bo zajmuje mało miejsca, jest chłonny i szybko schnie.
Asiorek, świetne zdjęcia!
Karina, ja też odpuszczam kupowanie ciążowych ciuchów. Płaszcze pożyczam od mamy, może jakieś legginsy dokupię. Czekam na ciepłą wiosnę i sukienki, bo i tak mam w szafie dużo takich luźnych w brzuchu.

Ja koniecznie chciałam paski, bo jakoś tak mi się kojarzą z chustami :)

zainteresowałaś mnie tym szybkoschnącym ręcznikiem. Słyszałam o tym jak wybierałam się w góry na początku ciąży na urlop, ale jakoś nie zainteresowałam się głębiej tym tematem natomiast teraz czuję, że muszę poszperać...

wiecie mysle ze dla duuuuzej wiekszosci naszych mezow z brzuszkami wygladamy niesamowicie sexy..... choc moj ostatnio do mnie z tekstem - wielorybku..

Hahahahaha :D spoko, u mnie kuleczka albo pączuś jest na porządku dziennym :) :) uważam, że mój Mąż to mistrz w wymyślaniu przezwisk, więc mogę liczyć na to, że do końca ciąży wymyśli ich jeszcze kilka :D

Do góry