Ja juz po kosciele
Wczoraj z tego stresu zjadłam całe lody i M. mi musiał po czipsy solone isc do sklepu
Lolcia- Nie to tu u nas jest tak ze niby rodzice Pani Młodej płaca sale a Pana Młodego cała reszte. I tak z weselem jego siostry było jej cała sale opłacili a nam rok pózniej ni9c nic złotówki a jak pytali co chcemy na prezent mowie automat to za duzo... bo niby kasy ne maja , dobra ok rozumiem , a tak wielce nie mieli kasy ze cała góre salon wyremontowali i na dole dwa pokoje i kuchnie.. a no i oczywiscie jak siostrze M urodziła sie dziecko cała wyprawke kupili , a jak Nelka sie urodziła to nam nic i jeszcze no musielismy placic ho ho ze tam w 1 pokoju mieszkalismy.
wiec w skrócie jest tak ze ja ich nie pojmuje bo raz nie równo traktója swoje dzieci dwa wtracaja sie do nie swoich pieniedzy gdzie u mnie przynajmniej sie dzieci z niczym nie zostawia 3 tesciu len narzeka ciagle ze malo zarabia a jak mu dałam propozycje pracy lepiej platna to nie nie bo to by go nie bylo 3 dni w tgodniu...
Ja nic od nich nie chce naprawde niech sobie tam zyja i zyja niech daja komu ile daja my sie obejdziemy bez ich pomocy i dalismy sobie rade z wszystkimi problemami to i dalej damy ale kuzwa niech mi dupy nie przychodza truc ze mój tata albo dziadek daje komus za duzo i ze tyle dawac sie nie powinno...
Sosnowiczanka - cos podobnego powiedziałam własnie tesciom to stwierdzili ze przecierz nie pieniadze i nie to sie liczy , miała na mysli ze daje nam wsparcie i pomaga w problemach , tylko jakos nigdy nawet z M nie porozmawiała i tego duchowego wsparcia nie dała no ale cóz..
Sosnowiczanka - fajnie ze z dziewczynkami lepiej
Kasia - No to impreza sie udała.
A ja dzis w planach obiadek zaraz robie rosołek na swojskim kuraku, kartofelki mizzeria i pstrag łososiowy zapiekany w cytrusach z piekarnika . A po obiadku drzemka i jedziemy do mojego dziadka oznajmic mu ze bd miał pierwszego pra wnuka , bo tak ma narazie same prawnuczki
A mówiłyscie o dniu babci i dziadka My z Nela robimy bukieciki z cukierków i z masy solnej serduszka z odcisnieta raczka Nelki .