reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

mama-mila - to się wybawiłaś! :) Zazdroszczę.
Z ciuszkami też szalejesz, w takim tempie niedługo nie będziesz miała gdzie ich składać ;P

reklama
Maleducata- jasne, że każda matka jest gdzieś tam zazdrosna o syna ale powinna umieć sobie z tym radzić. W końcu nie wychowuje go dla siebie, prawda? :) A tu teściowa nie mogła przeboleć, że wszystko robię lepiej i P woli moją kuchnię np. Zamiast się z tego cieszyć. Bo chyba by nie chciała żony dla syna gorszej. Choć może wtedy mogłaby się ciągle czepiać a w tej sytuacji nie miała o co hehe.

Z P też mam teraz spinkę, milczenie owiec. Wkurzyło mnie bo nie zajął stanowiska w tej sprawie a nawet miał do mnie małego wąta. Że nie takim tonem się do jego mamusi odezwałam. Ale tego, że ona wyskoczyła do mnie już nie skomentował. Powiedziałam mu co myślę i że w takich warunkach na pewno mieszkać nie będę, bo nie będę się denerwować przez niego i jego matkę i nie odzywam się do niego.

Zaraz idziemy robić z miśkiem babeczki bo kupiłam w Biedronce za 3,99 zł a tort szpinakowy upieczemy w tygodniu albo w następną sobotę bo nie chce mi się dziś. Potem młody odrabia lekcje i wieczorem rozbieramy choinkę.

I tak zleci mi popołudnie. Byliśmy godzinę na dworze ale strasznie wieje i jest zimno. No ale trochę się przewietrzyliśmy.

Mama-mila - super! :)

Dziewczyny, ale Wy produktywne jesteście - przebrnęłam przez ostatnich 20 stron... na więcej brak czasu.
Co do teściów, to powiem szczerze, że dobrze mieć ich w bezpiecznej odległości - min.200km - wizyta raz na miesiąc w zupełności wystarczy :).

Ruchów dziecka też jeszcze nie czuję - to chyba przez te dodatkowe kg. A może po prostu takie grzeczne. Adaś fikał ile weszło, do tego non stop miał czkawkę. Po porodzie niewiele się zmieniło - czkawki dalej miewał a temperament to nie wiem po kim odziedziczył, taki mały energizer ;).

Część

Teściowie temat rzeka moi nas wykleli z rok po ślubie, wnuków nie widuja, m się raz na jakiś czas do nich odzywa, ale w tym roku nie mieli czasu żeby się z nim i z dziećmi zobaczyc:dry: w sumie odkąd przestali nam uprxykarzac życie i wymyślać zlosliwosci to juz ta ich nieobecność to mniejsze zlo

Co do kaca - nie życzę waszym m ;-) nic mnie tak bowiem nie wk..ia jak mój ma pol dnia kaca, a ja zsuwam w domu, chce pić to trudno do poludnia daje mu odsapnac a potem nie ma zmiluj zadnego leżenia, basen, rower czy co tam jeszcze

No a mój jutro wybywa na tydzień zagranicę no i sama z dzieciakami zostaje oj będzie ciężko bo z moja cierpliwością ostatnio slabo

Hej.
Wróciłam ze szkoły. Padam na pyszczek. Super,że został mi już tylko 1 zjazd i obron i już koniec. Padnięta jestem masakrycznie.Trochę Was podczytałam ale chyba nie dam rady wszystkim odpisać. Strasznie boli mnie głowa i jestem zmęczona. Jutro postaram się nadrobić straty.
Misiss zdrówka. Trzymam kciuki,żeby wszystko było ok.

Witam z rana:)

Mój o dziwo kaca nie miał ale za to spotkał kumpla po roku i dawaj trzeba poprawić, myślałam że go zabije, tym bardziej że zwykle to on nie pije raz na jakiś czas piwko.
Za to dziś cierpi, pół nocy rzygal i cuda się z nim działy a do pracy iść trzeba. Bardzo mu tak dobrze, niech się męczy.

Ja od rana uzeram się z kolka :(:(

Maja na balu będzie pszczolka, kuzynka miała strój i nam pozyczyla:)

No to idę trochę popracować, póki spicie :D

MamaAnia to już przyzwyczajenie, ja nawet jak mam wolne to budze się 4.30:):) już budzik potrzebny mi nie jest chyba.

Dobrze że synus zdrowy już.
U nas też pogoda dziwna, rano jak.wychodzilam to zimno nawet aż tak nie było ale śnieg z deszczem padał.

A ja dziś tylko do 10 bo muszę nadgodziny wybrać:D:D

Dzień dobry

4 30? To noc jeszcze,ja się wtedy na drugi bok przewracam:))
Ale poważnie to wieczorem zasnąć nie mogę ale rano śpi mi się cudownie ale Igor budzi mnie o 8 i koniec spania. Na razie nie wyobrażam sobie wstawiania w nocy co 3 godz :o

Słonko wychodzi wiatru nie ma a niby miał być hmm coś to podejrzane.

Dzień dobry ;) ja juz poranny spacerek do przedszkola mam za sobą.Młody się przyzwyczail do jednej pani i się tylko modlę by nir miała urlopu jak nie ma jej na choryzoncie to płacz okropny...do tego dość często Przed samym wyjściem młody wola ze chce na kibelek i siedzi tam dobre 20 min ;) dziś znów się spoznilismy

reklama
Hejoooo a my dzis wstalismy o 8;) 0 5 Antos dostal mleko i pospal jeszcze do 8;)
DZis na sniadanko kasza jaglana z bananem i miodem l, jeszcze kawke musze zrobc i idziemy szamac;)

Kasia 4.30? Looo matko!

Justyna a Ty co studiujesz? ( juz chyba pisalas, ale wypadlo mi z glowy). Jak tak to wybacz...
Zazdroszcze, ze ost zjazd... Ja mam jeszcE dwa w lutym i trzy w marcu i w kwietniu obrona!

Smile pco trzy godz to przy dobrych wiatrach, jak nieupierdliwy noworodek;) gorzej jak budzi sie co godzina i trzeba nosic nocami! ;););)

Malutka dzieciaki to kombinatorzy dobrzy;) a na pewno sie przyzwyczai ;)

A i powiem Wak, ze w pt pani miala wslac wozek. Napisala, ze w sb wysle, cisza. Od wczoraj jie ma konta na olx i nie odbiera tel... Takze chyba nici z wozka;p

A swoja droga to moze zna ktoras spacerowke maxi cosi noa? Bo nie ka opinnii w necie za bardzo a ma fajna wage i skladanie. Minus o nie rozklada sie na plasko i nie ma regulowanego podnozka... Ale moze ktoras uzytkowala?

Ostatnia edycja:
Do góry