reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

MALAZOSIA jak wrocimy z urlopu to tez nas zaraz czeka szukanie stroju na bal karnawalowy do przedszkola.. Ladnie pospaliscie:)
MAMAANIA tez mam takie przemyslenia;) corka juz ulozona,nocki od dawna przesypia,rano spi coraz dluzej a teraz..trzeba bedzie sie znowu przestawic;) ale to tak szybko leci ze damy rade:)
MISSIISS bedzie dobrze z Lenka!

Ja juz po spacerku i po goracej czekoladzie ;) straszna plucha sie zrobila bo cala noc padalo.. Dobrze ze teraz juz przestalo to moglam pochodzic.

reklama
Misiss trzymaj się! wszystko będzie dobrze

Tak was podczytuje a weny brak by coś konkretnego napisać. Strasznie u nas wieje gdyby nie ten wiatr byłaby piękna pogoda bo jest 14 stopni słoneczko

Smile zapiekanke tez bym zjadła taka typowa polska mniam ;) albo ptysia lub ekkerka gdybym mieszkała 200 km od granicy juz bym była w pl :D i się zajadala

hej.. ja też Was podczytuję ale weny brak na cokolwiek.. Jestem dziś do niczego..miałam robić pizzę ale straciłam chęci po tym jak przejadłam się pierogami;d wciągnęłam miseczkę lodów, zagryzłam żelkami i mnie mdli.

miss współczuję tych przeżyć..mam nadzieję, że szybko wrócisz do domku i już będzie tylko lepiej.

Hej dziewczyny :-) Od kilku dni się raczej nie odzywam...mam taki humor..ble...nic mi się nie chce,na nic nie mam ochoty..;/ Tylko bym spała i zrzędziła. Denerwuje mnie wszystko: to,że jestem w ciąży, że cały czas chce mi się jeść,że jest zimno...Wisielczy nastrój,naprawdę. Do tego kłótnie z P. non stop,już mam dość.:no: Najchętniej bym się zaszyła gdzieś w spokojnym miejscu,sama,z jakąś książką i wygodnym łóżkiem,tak na parę tygodni...NIC MI SIĘ NIE CHCE!!!!!! To jakaś depresja chyba,:sorry:
Mam nadzieję,że u was wszystko ok.;-)

Hej ja dziś miałam dzień sprzątania w między czasie obiadek no ale już mam koniec.
Missiiss trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze z maluszkiem daj znać jak coś będziesz wiedzieć
Małazosia ja będę brać cały rok 80% wole cały czas dostawać te same pieniążki.
katotka głowa do góry humorek na pewno sie poprawi :)

No i jestem.
Wiecie co wczoraj to nic dzis to mam power!! tzn miałam
pomyłam podłogi wszedzie cały salon ogarnełam no i kuchnie generalnie wyczysciłam iii nawet na górze poodkurzałam choc tam nie mieszkamy tylko na dole to tez ogarnełam.

I tescie przed chwila byli ... masakra znow mnie wkurzyli ..
Dla mnie to sa normalnie dziwni ludzie problem maja ze uwaga w mojej rodzinie jest zwyczaj ze no daje sie spore prezenty i pomaga sie dzieciom na starcie finansowo i traktuje sie wszystkich po równo.
A Oni mi dzis znow ten temat ze ich to dziwi ze mama nam pomogła i do wesela dołozyła a chiała sobie cos zrobic ( nie zostawie dziecko sama na pastwe losu niech sobie radzi samo ) nosz ! Tylko ze nie widza tego ze jezeli np nam rodzice pomagaja to jesli my mamy pieniadze albo trzba im pomuc to to robimy i dzieki temu ze potrafie od kogos cos dostac to potrafie tez dac od siebie .
noz mni cisnienie podniosła!! Jak potrzebowalismy pomocy na samym pocztku bo tylko M pracował to musielismy dawac okreslano kwote niby na jedzenie a z tego ja i tak musiałam nam gotowac i wengiel niby na polowe a wyszło na to ze mysmy jeszcze kupowali i ciagle pretensje były bo zamiast dziecku swojemu pomuc to na starcie był wyzysk , ze slubem tak samo siostrze od M zrobili cale wesele a jak mieli sie do naszego dolozyc to grosza nie dali a sie zadzili a o prezencie nie wspomne i mieli jeszcze czelnosc zeby powiedziec ze za duzo dziadek nam moj dal i moi rodzice no....

przyjda tacy i cie wkurza tylko !! I to o co o to ze u nas w rodzinie wspiera sie dzieci i pomaga sie im dojsc do czegos w zyciu. I o Nie swoje pieniadze . Ja tam od nich nic nie chce ale niech sie nie wtracaja do tego jak ja i moja rodzina dysponujemy swoimi pieniedzmi .Bo ciagle co ich widze to to komentuja.

I miałam dobry humor to mi popsuli...

MammaMila- ale mi zrobiłas ochote na sernik !
Sosnowiczanka - No ja tez jakos najbardziej do VW jestem przekonana
Sympatyczna - Gratulacje córci.
Lolcia - fajnie ze do pl jedziecie a cena za bilet za 4 i tak niezła , moja siostra jak na nasz slub przylatywała to placiła 300 za 1 osobe ...
miss- oby wszystko było dobrze.
MamaAnia- ja tez mysle ze lepsze bd 80% przez rok

reklama
Do góry