reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

MALAZOSIA jak wrocimy z urlopu to tez nas zaraz czeka szukanie stroju na bal karnawalowy do przedszkola.. Ladnie pospaliscie:)
MAMAANIA tez mam takie przemyslenia;) corka juz ulozona,nocki od dawna przesypia,rano spi coraz dluzej a teraz..trzeba bedzie sie znowu przestawic;) ale to tak szybko leci ze damy rade:)
MISSIISS bedzie dobrze z Lenka!

Ja juz po spacerku i po goracej czekoladzie ;) straszna plucha sie zrobila bo cala noc padalo.. Dobrze ze teraz juz przestalo to moglam pochodzic.

reklama
Misiss trzymaj się! wszystko będzie dobrze

Tak was podczytuje a weny brak by coś konkretnego napisać. Strasznie u nas wieje gdyby nie ten wiatr byłaby piękna pogoda bo jest 14 stopni słoneczko

Smile zapiekanke tez bym zjadła taka typowa polska mniam ;) albo ptysia lub ekkerka gdybym mieszkała 200 km od granicy juz bym była w pl :D i się zajadala

hej.. ja też Was podczytuję ale weny brak na cokolwiek.. Jestem dziś do niczego..miałam robić pizzę ale straciłam chęci po tym jak przejadłam się pierogami;d wciągnęłam miseczkę lodów, zagryzłam żelkami i mnie mdli.

miss współczuję tych przeżyć..mam nadzieję, że szybko wrócisz do domku i już będzie tylko lepiej.

Hej dziewczyny :-) Od kilku dni się raczej nie odzywam...mam taki humor..ble...nic mi się nie chce,na nic nie mam ochoty..;/ Tylko bym spała i zrzędziła. Denerwuje mnie wszystko: to,że jestem w ciąży, że cały czas chce mi się jeść,że jest zimno...Wisielczy nastrój,naprawdę. Do tego kłótnie z P. non stop,już mam dość.:no: Najchętniej bym się zaszyła gdzieś w spokojnym miejscu,sama,z jakąś książką i wygodnym łóżkiem,tak na parę tygodni...NIC MI SIĘ NIE CHCE!!!!!! To jakaś depresja chyba,:sorry:
Mam nadzieję,że u was wszystko ok.;-)

Hej ja dziś miałam dzień sprzątania w między czasie obiadek no ale już mam koniec.
Missiiss trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze z maluszkiem daj znać jak coś będziesz wiedzieć
Małazosia ja będę brać cały rok 80% wole cały czas dostawać te same pieniążki.
katotka głowa do góry humorek na pewno sie poprawi :)

No i jestem.
Wiecie co wczoraj to nic dzis to mam power!! tzn miałam
pomyłam podłogi wszedzie cały salon ogarnełam no i kuchnie generalnie wyczysciłam iii nawet na górze poodkurzałam choc tam nie mieszkamy tylko na dole to tez ogarnełam.

I tescie przed chwila byli ... masakra znow mnie wkurzyli ..
Dla mnie to sa normalnie dziwni ludzie problem maja ze uwaga w mojej rodzinie jest zwyczaj ze no daje sie spore prezenty i pomaga sie dzieciom na starcie finansowo i traktuje sie wszystkich po równo.
A Oni mi dzis znow ten temat ze ich to dziwi ze mama nam pomogła i do wesela dołozyła a chiała sobie cos zrobic ( nie zostawie dziecko sama na pastwe losu niech sobie radzi samo ) nosz ! Tylko ze nie widza tego ze jezeli np nam rodzice pomagaja to jesli my mamy pieniadze albo trzba im pomuc to to robimy i dzieki temu ze potrafie od kogos cos dostac to potrafie tez dac od siebie .
noz mni cisnienie podniosła!! Jak potrzebowalismy pomocy na samym pocztku bo tylko M pracował to musielismy dawac okreslano kwote niby na jedzenie a z tego ja i tak musiałam nam gotowac i wengiel niby na polowe a wyszło na to ze mysmy jeszcze kupowali i ciagle pretensje były bo zamiast dziecku swojemu pomuc to na starcie był wyzysk , ze slubem tak samo siostrze od M zrobili cale wesele a jak mieli sie do naszego dolozyc to grosza nie dali a sie zadzili a o prezencie nie wspomne i mieli jeszcze czelnosc zeby powiedziec ze za duzo dziadek nam moj dal i moi rodzice no....

przyjda tacy i cie wkurza tylko !! I to o co o to ze u nas w rodzinie wspiera sie dzieci i pomaga sie im dojsc do czegos w zyciu. I o Nie swoje pieniadze . Ja tam od nich nic nie chce ale niech sie nie wtracaja do tego jak ja i moja rodzina dysponujemy swoimi pieniedzmi .Bo ciagle co ich widze to to komentuja.

I miałam dobry humor to mi popsuli...

MammaMila- ale mi zrobiłas ochote na sernik !
Sosnowiczanka - No ja tez jakos najbardziej do VW jestem przekonana
Sympatyczna - Gratulacje córci.
Lolcia - fajnie ze do pl jedziecie a cena za bilet za 4 i tak niezła , moja siostra jak na nasz slub przylatywała to placiła 300 za 1 osobe ...
miss- oby wszystko było dobrze.
MamaAnia- ja tez mysle ze lepsze bd 80% przez rok

reklama
Do góry