Hej
kurcze moje dzieci sie zmowily jak jeden od 6 juz gada to drugi spi w najlepsze a na drugi dzien zmiana
chyba juz mnie chca przyzwyczaic do wstawania
Mamma-mila ladny lup 21 bodziakow
Ciasteczko czyli cos w tym jest, ze jak maluch w brzuchu szaleje to i poza nim bryka
Mamuska dobre te ciucie byly??
ja wole m&msy z orzechami mniam
a bryka fajna nawet w kolorze czerwonym
Kasia wspolczuje sytuacji. Szkoda, ze dopiero po fakcie powiedziala skad te szumy mogla od razu powiedziec zebys sie nie stresowala.
MalaZosia dobre wiesci jak sie pani nie zalila za bardzo i po ludzku rozmawiala to juz jakies plusy
Martyna ale powera zlapalas
Nathalienne fajny prezent od tesciow
nam na wozek dali moi rodzice a pozniej babcie moja cos wzielo i tez dala takze mielismy na inne wydatki
Mamamm u nas tez wczoraj pizza
poprawilam eklerka :x
Sympatyczna gratki
wreszcie jakas panienka
odnosnie wymiany rzeczy moj k. ostatnio stwierdzil, ze jakby jednak dziewczynka sie nam trafila to wszystko trzeba nowe kupowac. Po dwoch chlopcach pol piwnicy zabawek, ciuszki chlopiece a tu nagle rozowe i ze chlopak to bylaby oszczednosc
ale tak ci pozytywnie zazdroszcze
Gingerbaby na moim fb tez takich wiesci nie znajdziesz
Justyna z moimi to samo jak ich do lozek zagonie wczesniej to siedze i czytam i czytam i czytam
Mezastemu szefowa podpisala urlop. Musze zakupic bilety bo jakby mu podpis zlozyla 2 dni wczesniej o bysmy ponad 70 funciakow zaoszczedzili ale i tak nie jest zle za 4 osoby wychodzi nam 260. Bedzie okazja przepatrzec ciuszki i tez na wysylke zapakowac a jakby male nie pokazalo teraz co tam trzyma miedzy nozkami to sobie w pl pojde prywatnie
Aaa i chyba cukier zaczyna mi sie podnosic albo ta wczorrajsza eklerka tak mi podniosla bo po 2 h mialam 6.9 a normalnie po takim czasie mam w okolicach 5.