reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

I gdzie moj post?! Znowu sie spisalam a tu go wcielo :(
To tak na szybko co pamietam z tych kilku stron.
Sympatyczna serdeczne gratulacje :) i pozytywnie zazdroszcze tej wymiany ciuchow i zabawek :)
Martyna ale mialas powera :)
Justyna moje tez jak wczesniej zagonie do lozek to czytam, czytam i czytam...
Kasia ale cie kobieta wystraszyla. Wspolczuje przejscia i nerwow
Gingerbaby u mnie na fb tez takich info nie znajdziesz :D
Szefowa podpisalam mojemu urlop wiec smigamy do pl. Przejrze sobie ciuszki, zapakuje woza i lozeczko :D a jak male nie pokaze sie teraz na scanie to w pl pojde a co :D
Reszty nie pamietam a za duzo aby czytac raz jeszcze :)

reklama
Dzien dobry!
Ja juz po sniadanku,teraz chwila z ksiazka i pozniej spacer. Niestety narazie jest deszczowo..
LOLCIA dobrze ze maz dostal urlop:)
SYMPATYCZNA to fajnie rodzinka zareagowala:)
SOSNOWICZANKA jak dziewczynki?

Cześć Dziewczyny! ;)
Przeziębiłam się i totalnie nie mam na nic siły, nawet komputera włączać mi się nie chce. Nie wiem kiedy Was nadrobię. Póki co widzę grupę na fb i tutaj - dołączyłam.

Trzymajcie się zdrowo! ;)

Cześć. Ja tak na szybko sie witam z rana.
Zaraz zmykam do szkoły a jutro cały dzień od 8 do 19. Co do tematu Krusu czy Zusu to niestety ja nie pomogę. Pracuję w dużej firmie i oni mi wszystko załatwiają. Nawet teraz przelewy za zwolnienie mam od pracodawcy, który pewnie potem rozlicza się z Zusem.
Maleducada zdrówka. Leż i odpoczywaj. Może herbatka z miodem i cytrynką.
Lolcia super ,że mąż dostał urlop i mozecie przylecieć do Polski. Udanej podróży.
Sympatyczna ale jesteś szczęsliwa. Jk miło czytać Twoje posty. Radość po prostu z bije z Ciebie na kilometry. Super.

Hej
Ja tylko z info ze w nocy wyladowalam z mega krwawieniem w szpitalu. Moj gin sie oczywiscie nie zainteresowal jak prosilam o pomoc ale pomogl mi inny ten co go tu poznalam. Dostalam leki przeciwkrwotoczne i sie uspokoilo. Chyba z szyjki ale ginowi nie podoba sie bardzo lozysko. Eh ogolnie troche mam stracha... 3 dni w domu bylam a tu w nocy z krwia ... bbrr

Milego dzionka!:*

Ttrzymam sie juz najgorsze mam nadzieje za nami. Ale te ekscesy w tej ciazy to mam powyzej dziurek. Oby tylko lenka sie cala i zdrowa urodzila. To jest priorytet! A chcialabym miec jeszcze chwilke na zakupy kurcze no :-)

O matko Miss ty to się masz. Lenka na pewno urodzi się cała i zdrowa w bezpiecznym dla niej czasie.

To ja już nie narzekam ze wszystko na dole mnie boli.

Wczoraj miałam mega zły dzień to nawet nie zaglądałam do was.

Sympatyczna gratki córeczki:D

Kasia to się strachu najadlas ale najważniejsze ze jest ok.

Maleducada zdrówka

Ja tylko tak Was ciut podczytuje bo sprzątam w domu tak bardziej generalnie zeby pozniej jak małżonek wróci z pracy był ten super efekt :)

Kasia ale musialas byc przerazona, że nie mogła powiedzieć nic odrazu, a przeciez wiadomo jak kazda matka się stresuje kiedy już tylko widzi ze cos moze byc nie tak....

Missiiss oo tak, Nasze niektóre bóle to nic z Twoimi przezyciami... oby tam wszystko było dobrze z maluszkiem i oczywiście z Tobą - dobrze ze poznalas wtedy tego gina i chociaz on reaguje bo z tamtą opieką w szpitalu u wczesniejszego to szkoda gadać.... Trzymaj się tam dzielnie !

reklama
Cześć laseczki :)

Sosnowiczanka - ja ruchów wogóle nie czuję i jeśli jest jak piszesz to mam nadzieję, że się sprawdzi, że synuś spokojniejszy będzie. Mojego młodego od początku czułam dość intensywnie a tego malucha nie. Mimo, że ciążę mam już starszą niż w poprzedniej byłam gdy ruchy poczułam :) Oby to się sprawdziło bo jeden a właściwie dwa (młody i ja) nadpobudliwce w rodzinie to aż nadto :)))) Choć zawsze siebie określam jako energicznego ekstrawertyka :)

Macierzyńskie - ja mam najniższą (na papierze) to kokosów mieć nie będę. Opłaca się bardziej pobierać 80% przez 12 miesięcy czy najpierw 100% przez 6 miesięcy a potem 60%? Czy różnica jakaś jest?

Mississ- trzymaj się, masz się w tej ciąży. Ale wszystko będzie dobrze.

Maleducata- zdrówka!

A my wstaliśmy o 12! Młody wstał ok 10 i poszedł sobie zrobić śniadanie :))) Potem się przytulił i przegibalimy do 11. Potem jeszcze godzinę przytulasków i wiercenia się w wyrku :)
Teraz starzy już po śniadaniu i kawie. Niedługo z młodym jadę do tej wypożyczalni kostiumów. To co mnie interesuje - Star Wars kosztuje wypożyczenie 50zł! Masakra jakie ceny. Już by się opłacało dołożyć kasę, kupić strój i zostawić dla juniora. Ale nie chce mi się jeździć po Wrocławiu w poszukiwaniu stroju.

Ogólnie łeb mnie boli.

Smile - a czemu to miałaś zły dzień wczoraj? Pisz tu nam zaraz :)

Spadam na drzewo :)

Do później :)

Do góry