reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

I gdzie moj post?! Znowu sie spisalam a tu go wcielo :(
To tak na szybko co pamietam z tych kilku stron.
Sympatyczna serdeczne gratulacje :) i pozytywnie zazdroszcze tej wymiany ciuchow i zabawek :)
Martyna ale mialas powera :)
Justyna moje tez jak wczesniej zagonie do lozek to czytam, czytam i czytam...
Kasia ale cie kobieta wystraszyla. Wspolczuje przejscia i nerwow
Gingerbaby u mnie na fb tez takich info nie znajdziesz :D
Szefowa podpisalam mojemu urlop wiec smigamy do pl. Przejrze sobie ciuszki, zapakuje woza i lozeczko :D a jak male nie pokaze sie teraz na scanie to w pl pojde a co :D
Reszty nie pamietam a za duzo aby czytac raz jeszcze :)

reklama
Dzien dobry!
Ja juz po sniadanku,teraz chwila z ksiazka i pozniej spacer. Niestety narazie jest deszczowo..
LOLCIA dobrze ze maz dostal urlop:)
SYMPATYCZNA to fajnie rodzinka zareagowala:)
SOSNOWICZANKA jak dziewczynki?

Cześć Dziewczyny! ;)
Przeziębiłam się i totalnie nie mam na nic siły, nawet komputera włączać mi się nie chce. Nie wiem kiedy Was nadrobię. Póki co widzę grupę na fb i tutaj - dołączyłam.

Trzymajcie się zdrowo! ;)

Cześć. Ja tak na szybko sie witam z rana.
Zaraz zmykam do szkoły a jutro cały dzień od 8 do 19. Co do tematu Krusu czy Zusu to niestety ja nie pomogę. Pracuję w dużej firmie i oni mi wszystko załatwiają. Nawet teraz przelewy za zwolnienie mam od pracodawcy, który pewnie potem rozlicza się z Zusem.
Maleducada zdrówka. Leż i odpoczywaj. Może herbatka z miodem i cytrynką.
Lolcia super ,że mąż dostał urlop i mozecie przylecieć do Polski. Udanej podróży.
Sympatyczna ale jesteś szczęsliwa. Jk miło czytać Twoje posty. Radość po prostu z bije z Ciebie na kilometry. Super.

Hej
Ja tylko z info ze w nocy wyladowalam z mega krwawieniem w szpitalu. Moj gin sie oczywiscie nie zainteresowal jak prosilam o pomoc ale pomogl mi inny ten co go tu poznalam. Dostalam leki przeciwkrwotoczne i sie uspokoilo. Chyba z szyjki ale ginowi nie podoba sie bardzo lozysko. Eh ogolnie troche mam stracha... 3 dni w domu bylam a tu w nocy z krwia ... bbrr

Milego dzionka!:*

Ttrzymam sie juz najgorsze mam nadzieje za nami. Ale te ekscesy w tej ciazy to mam powyzej dziurek. Oby tylko lenka sie cala i zdrowa urodzila. To jest priorytet! A chcialabym miec jeszcze chwilke na zakupy kurcze no :-)

O matko Miss ty to się masz. Lenka na pewno urodzi się cała i zdrowa w bezpiecznym dla niej czasie.

To ja już nie narzekam ze wszystko na dole mnie boli.

Wczoraj miałam mega zły dzień to nawet nie zaglądałam do was.

Sympatyczna gratki córeczki:D

Kasia to się strachu najadlas ale najważniejsze ze jest ok.

Maleducada zdrówka

Ja tylko tak Was ciut podczytuje bo sprzątam w domu tak bardziej generalnie zeby pozniej jak małżonek wróci z pracy był ten super efekt :)

Kasia ale musialas byc przerazona, że nie mogła powiedzieć nic odrazu, a przeciez wiadomo jak kazda matka się stresuje kiedy już tylko widzi ze cos moze byc nie tak....

Missiiss oo tak, Nasze niektóre bóle to nic z Twoimi przezyciami... oby tam wszystko było dobrze z maluszkiem i oczywiście z Tobą - dobrze ze poznalas wtedy tego gina i chociaz on reaguje bo z tamtą opieką w szpitalu u wczesniejszego to szkoda gadać.... Trzymaj się tam dzielnie !

reklama
Cześć laseczki :)

Sosnowiczanka - ja ruchów wogóle nie czuję i jeśli jest jak piszesz to mam nadzieję, że się sprawdzi, że synuś spokojniejszy będzie. Mojego młodego od początku czułam dość intensywnie a tego malucha nie. Mimo, że ciążę mam już starszą niż w poprzedniej byłam gdy ruchy poczułam :) Oby to się sprawdziło bo jeden a właściwie dwa (młody i ja) nadpobudliwce w rodzinie to aż nadto :)))) Choć zawsze siebie określam jako energicznego ekstrawertyka :)

Macierzyńskie - ja mam najniższą (na papierze) to kokosów mieć nie będę. Opłaca się bardziej pobierać 80% przez 12 miesięcy czy najpierw 100% przez 6 miesięcy a potem 60%? Czy różnica jakaś jest?

Mississ- trzymaj się, masz się w tej ciąży. Ale wszystko będzie dobrze.

Maleducata- zdrówka!

A my wstaliśmy o 12! Młody wstał ok 10 i poszedł sobie zrobić śniadanie :))) Potem się przytulił i przegibalimy do 11. Potem jeszcze godzinę przytulasków i wiercenia się w wyrku :)
Teraz starzy już po śniadaniu i kawie. Niedługo z młodym jadę do tej wypożyczalni kostiumów. To co mnie interesuje - Star Wars kosztuje wypożyczenie 50zł! Masakra jakie ceny. Już by się opłacało dołożyć kasę, kupić strój i zostawić dla juniora. Ale nie chce mi się jeździć po Wrocławiu w poszukiwaniu stroju.

Ogólnie łeb mnie boli.

Smile - a czemu to miałaś zły dzień wczoraj? Pisz tu nam zaraz :)

Spadam na drzewo :)

Do później :)

Do góry