reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Smile apap z tego co wiem. A poza tym nie mam pojecia.
Lolcia kładź sie z małym to i ty skorzystasz ;)
a my mielismy jechac na zakupy i obiad a zamiast tego siedzimy w samochodzie i czekamy na pomoc drogowa bo paliwa zabraklo :-/ super niedziela. Żołądek do kręgosłupa mi przyrósł :(

reklama
Martucha wlasnie ze sklepu wrocilismy bo robakowi nie w glowie spanie :D wlasnie doczytalam o nieladnym komentarzu szwagierki. Czasem sie zastanawiam czy to naprawde boli pomyslec zanim sie cos powie? Tak czy siak ciesz sie reakcja synka a na nia uwagi nie zwracaj :)
Smile paracetamol :)

O dzieki dziewczyny :-)

U nas tez slaba niedziela, wszystko spada, tlucze sie, psuje, zrobilam sobie rane miedzy palcami jak zmywalam, siedze z plasterkiem a maz dalej sam robi obiad bo ja sie dzis do niczego nie nadaje..

Lolcia do niej mi juz słów brakuje. Nie dosc ze mlodsza to tak mało inteligentna ze szok :p pomijam fakt ze ma 22lata 4 letnie dziecko ktore zrobila sobie bo nam sie syn urodzil i byla zazdrosna ze nia sie nikt nie interesuje. Teraz tez sie zdecydowali na dziecko chociaz mowila ze najpierw szuka pracy i musi ogarnac sytuacje materialna itd a jak sie dowiedziala ze my sie staramy to sie jej zmieniło... aj szkoda słów... ;)

Martucha tak to jest jak glowa dziecka a pupa szaleje :D przepraszam za okreslenie ale wiekszosc tak mlodych mam jest niedojrzala emocjonalnie oczywiscie nie mowie o wszystkich bo sama znam wiele mlodych mamusiek, ktore sa fantastyczne :) moze przy drugim dorosnie :D
Dobra ide na tv :D nudzi mi sie to sobie na sofie poodpoczywam :)

Martucha wiem co czujesz mam w rodzinie podobną sytuację. Jak braliśmy ślub to na naszym weselu powiedziała, że to bez senesu bo za 2 lata będzie rozwód. Jak rodziłam pierwszego syna o mało ze skóry nie wyszła. Ale wiem, że ona po prostu jest zazdrosna.

Niobe niestety u niej też jest zazdrosc. Ale tyle jej. Wazne ze moi rodzice beda cieszyc sie z wnuka bo tesciowie juz wiem ze zajma sie nia... ;) moze i dobrze mi nie beda glowy zawracac zabobonami i przesądami wszelkimi :p

reklama
Nie martw się, ja przez to, że ona urodziła syna to mój praktycznie nie ma drugich dziadków, Moi nadrabiają za dwie rodziny i jakoś jedziemy. Nieraz tylko młodemu się przypomni, że jest druga babcia, ale jak jedziemy a ona cały czas zajmuje się tylko jego kuzynem to nasz jest wyleczony z odwiedzin na następne 2 miesiące.

Do góry