reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witam sie z pudelkiem ptasiego mleczka ;)

Samopoczucie jak na razie dobre nie ma co narzekac bo jakies dolegliwosci ciazowe musza byc ;)
Wczoraj mecz ogladalismy i myslalam ze na zawal zejde po prostu z tych emocji ale uwielbiam pilke nozna hihi

Malgos u mnie libido gdzies pod ziemia chyba tez..

reklama
Smile, o tak, zbyt duze emocje wtedy - wcale się nie dziwie że ludzie w pewnych momentach az wstaja :-D
Mamma-mila odnosnie tego wyliczania to powiem Ci że ciężko powiedziec, zwłaszcza że masz troszke dłuzsze i nieprzewidywalne cykle z tego co zrozumiałam, a gin najlepiej własnie powie Ci w którym jestes tygodniu po USG :)

Cześć :) Ja już od rana opyliłam 2 ciasta, niestety bez kawy bo jakoś nie podchodziła mi ;/ Na urodzinki córki oprócz tortu zrobiłam czerwonego shreka i ciasto czekoladowe. Tyle tego wyszło, że jeszcze dzisiaj kończyliśmy :D
A tak przy okazji współczuję wam tych mdłości :(

Martucha najważniejsze,że nam wszystkim się udało, a czy to trwało dłużej czy krócej ma juz mniejsze znaczenie -najważniejsze,aby wszystko zakończyło się pomyślnie :happy2:

Mnie jak co rano lekko zamula, mąż właśnie robi śniadanie, troche poźne co prawda,ale nie chciało nam się wczesniej wstawac z łóżka :)

Teraz sobie siedzę i myślę, że trochę przeraża mnie fakt, że za niedługo znowu będzie maleństwo w domu. Znowu małe ciuszki, karmienie na żądanie no i oczywiście opieka nad moją starszą córką która jeszcze jest malutka.

a ja mam dzisiaj gości. Przyjeżdża moja siostra z mężem i córką. Właśnie kończe robić kruche ciasteczka z lentylkami a za chwilę w ruch pójdą pączki serowe kładzione łyżką :p

Małgoś moje libido wczoraj sięgnęlo zenitu i musialam po prostu musialam męża wykorzystać :p ale on sam juz mial dość celibatu i poddał sie :D

Smile...! Podzieliłabyś sie :p
Dżoana dokładnie tak jak piszesz. ;) ostatnio uslyszalam od szwagierki ze niepotrzebnie ppwiedzialam synkowi o tym ze bedzie mial rodzenstwo bo przeciez jeszcze moge poronic :-/
wkurzyla mnie bo ja nie mysle nawet o czyms takim. Ona tez jest w ciazy i swojemu dziecku ppwiedziala ale on sie wcale nie cieszy i nie chce braciszka /siostrzyczki. Mój kacper przytulla sie pyta itd... przykro mi sie zrobilo jak tak ppwiedziala. :(

reklama
Jak ona mogła tak powiedzieć? Skoro jest w ciąży to mogłaś jej dociąć, że u niej też jeszcze wszystko może się zdarzyć bo ciąża donoszona jest dopiero od 38 tyg.

Do góry