reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
te sa ciemnogaranatowe byly czarne i tradycyjne dzinsy bylo duzo slicznych spodniczek ale za małe dla mnie:crazy: popatrzcie sobie na stronie sklepu co jest dla mam heh wreszcie mnie nie bedzie wieczorem brzuch bolał

Minka ja przez telefon pisze wiec nie widze :p sory...
ja serduszka jeszcze nie widzialam. Bylam na usg na poczatku miesiąca i widzialam pęcherzyk ale byl za maly jak na moje wyliczenia i nie bylo nic konkretnego widac.

Witam kolejną mamusię:)
GingerBaby super ciuszki:) w pierwszej ciąży obeszłam się bez ciążowych spodni ale tym razem raczej się nie uda bo zima idzie;dd moja sis ma jakieś spodnie ciążowe ale ona trochę grubsza i wyższa ode mnie więc pewnie będą za duże;/ dla mnie najwygodniejsze są leginsiory, dresy i tuniki:)
dziewczyny trzymam kciuki jutro za wizyty;)

no a ja już po kolacji..znów zapchałam się jak tylko się dało i dopchałam pomarańczem:-)

A mnie brzuch rozbolal ;( zle sie czuje ogolnie, jakis beznadziejny dzien dzis...O swoim jedzeniu nic nawet nie mowie bo nic mi sie smakuje na nic nie mam ochoty a jak juz cos zjem to cos slodkiego.

Dobry wieczor :) dzieciaki po wielkich wojnach zasnely. Ehh jakis tydzien moze dwa bedzie taka walka trwala. W polsce u dziadkow mogli wiecej i tu tez chca na mnie wymusic...
Archea ja z ta glizda mala juz wszystkiego probowalam :D ale chyba zaczal lapac o co chodzi w samodzielnym zasypianiu i mam nadzieje, ze nabierze wprawy :) ciazowe rzeczy dosc fajne i tanie na ciucholandach mozna znalezc bo w sklepach to ceny z kosmosu :)
MamaAnia zaciskam za wizyte &&&&
Niobe za ciebie tez &&&&
Minka witaj :) ja mam dwoch synkow i tez trzecie w drodze :)
Gingerbaby fajne te ciuszki i faktycznie nie drogie :)

reklama
Witaj Minka :) Ginger- fajne ciuchy- ja teraz cały czas chodzę w legginsach, nic nie obciska i najchetniej przechodzilabym w nich całą zimę,ale trzeba wtedy będzie coś cieplejszego na dupsko wcisnąc :) A ja dziś byłam u znajomej na pizzy, w miedzyczasie zaproponowano mi piwo iii musiałam powiedziec o odmiennym stanie. Wtedy znajoma wyciągnęła owoce i co chwila polewała mi soku albo wody mineralnej :) :-)

Do góry