reklama
martucha020290
Fanka BB :)
Wiecie co mam tą satysfakcje ze moje dziecko JUŻ kocha braciszka/siostrzyczke a jej syn ma to gdzieś i wiem ze bedzie jej ciezko jak sie drugie urodzi...
lubię ciasto shrek zarówno czerwone jak i zielone w ogóle nie ma ciasta którego bym nie zjadła a od kawy też mnie odrzuciło a piłam dwie rozpuszczalne w ciągu dnia.Cześć Ja już od rana opyliłam 2 ciasta, niestety bez kawy bo jakoś nie podchodziła mi ;/ Na urodzinki córki oprócz tortu zrobiłam czerwonego shreka i ciasto czekoladowe. Tyle tego wyszło, że jeszcze dzisiaj kończyliśmy
A tak przy okazji współczuję wam tych mdłości
Teraz sobie siedzę i myślę, że trochę przeraża mnie fakt, że za niedługo znowu będzie maleństwo w domu. Znowu małe ciuszki, karmienie na żądanie no i oczywiście opieka nad moją starszą córką która jeszcze jest malutka.
ja też o tym często myślę i boję się ale mam nadzieję, że tym razem też będzie spokojnie bo synek w ogóle nie płakał, nie miał kolek i był grzeczny
a ja mam dzisiaj gości. Przyjeżdża moja siostra z mężem i córką. Właśnie kończe robić kruche ciasteczka z lentylkami a za chwilę w ruch pójdą pączki serowe kładzione łyżką
mniam
Małgoś moje libido wczoraj sięgnęlo zenitu i musialam po prostu musialam męża wykorzystać ale on sam juz mial dość celibatu i poddał sie
Smile...! Podzieliłabyś sie
Dżoana dokładnie tak jak piszesz. ostatnio uslyszalam od szwagierki ze niepotrzebnie ppwiedzialam synkowi o tym ze bedzie mial rodzenstwo bo przeciez jeszcze moge poronic :-/
wkurzyla mnie bo ja nie mysle nawet o czyms takim. Ona tez jest w ciazy i swojemu dziecku ppwiedziala ale on sie wcale nie cieszy i nie chce braciszka /siostrzyczki. Mój kacper przytulla sie pyta itd... przykro mi sie zrobilo jak tak ppwiedziala.
heh no widzisz Ty zaspokojona i mąż ucieszony hehe
co do szwagierki aż nie mogę uwierzyć, że kobieta, która sama jest w ciąży mogła coś tak przykrego powiedzieć innej kobiecie w ciąży.. olej ją.. a z synka możesz być dumna
ja dziś na obiad mam kurczaka, mizerię i kalafior w bułce tartej..uwielbiam aczkolwiek chęć mam tylko na mizerię..
martucha020290
Małgos olałam olalam. Juz nic sie nie dowie ode mnie. Nawet jak sie czuje
mmm... kalafior mizeria i kurczaczek. U nas pustki w lodówce. Od miesiąca żyjemy na zupach i zapasach z Polski. Dzisiaj moze gdzies pojedziemy na obiad bo nie mam ochoty robic kolejnej pieczarkowej albo placków ziemniaczanych
mmm... kalafior mizeria i kurczaczek. U nas pustki w lodówce. Od miesiąca żyjemy na zupach i zapasach z Polski. Dzisiaj moze gdzies pojedziemy na obiad bo nie mam ochoty robic kolejnej pieczarkowej albo placków ziemniaczanych
mamma-mila
Martucha, nie przejmuj się zdaniem innych - działaj wedle swoich przekonań
A to sama radość, takie tulenie się do brzusia - już Twój Kacperek nawiązuje kontakt z rodzeństwem, słodkie.
Archea - dziękuję, dam znać jak będę po wizycie i w końcu będę odliczać z Wami ;*
A to sama radość, takie tulenie się do brzusia - już Twój Kacperek nawiązuje kontakt z rodzeństwem, słodkie.
Archea - dziękuję, dam znać jak będę po wizycie i w końcu będę odliczać z Wami ;*
martucha020290
Dzięki mamma mila
kurcze mam takie mdłości ze nic juz mi nie pasuje. Zjadlabym wszystko bo glodna jestem ale jak pomysle o czymkolwiek to mam odruch wymiotny.
kurcze mam takie mdłości ze nic juz mi nie pasuje. Zjadlabym wszystko bo glodna jestem ale jak pomysle o czymkolwiek to mam odruch wymiotny.
Jak można tak powiedzieć kobiecie w ciąży chyba bym odrazu wyszła - i tak jak mówi Kamcia, żeby czsami jej słowa nie poszły na jej strone zle.. okropienstwo i zazdrość ludzka nie zna granic! ale sie zdenerwowalam, Martucha współczuje
Ja dziś też obiadek ale taki swojski - kalafiorek, jajko sadzone, kefir i cos tam może jeszcze dołoże, takie smaki tylko na cieple rzeczy mam. Oczywiście tak jak pisalam - rano obowiązkowo był barszcz czerwony
Mamma-mila napewno wszystko będzie dobrze, trzymamy &&&&& za wizyte
Ja dziś też obiadek ale taki swojski - kalafiorek, jajko sadzone, kefir i cos tam może jeszcze dołoże, takie smaki tylko na cieple rzeczy mam. Oczywiście tak jak pisalam - rano obowiązkowo był barszcz czerwony
Mamma-mila napewno wszystko będzie dobrze, trzymamy &&&&& za wizyte
Dzien dobry wy wczoraj mialyscie leniwy dzien a ja dzisiaj wczoraj poswietowalismy troszke a dzis taki spokojny dzionek. Bylismy z chlopcami na placu zabaw zeby poskakali teraz chwilka dla siebie
Kamcia ja tez bym nie chciala w uk ciazy przechodzic ale wyboru nie mam w pierwszej ciazy tez tu mieszkalismy ale latalam do pl na wizyty a teraz z dwojka dzieci to nierealne jak po urodzinkach?? Dasz rade z dwojeczka ja tez sie balam a jak sie zorganizujesz to jest spoko
Martucha u mnie spokoj. Na szczescie nic nie laci i czuje sie dobrze ja mam aplikacje na tableta ale mnie denerwuje bo zadnych suwaczkow nie widze
Archea ty sie jeszcze doksztalcasz?? Podziwiam
Musze mlodszego do spania zagonic tylko nie wiem jak jakies propozycje??
Kamcia ja tez bym nie chciala w uk ciazy przechodzic ale wyboru nie mam w pierwszej ciazy tez tu mieszkalismy ale latalam do pl na wizyty a teraz z dwojka dzieci to nierealne jak po urodzinkach?? Dasz rade z dwojeczka ja tez sie balam a jak sie zorganizujesz to jest spoko
Martucha u mnie spokoj. Na szczescie nic nie laci i czuje sie dobrze ja mam aplikacje na tableta ale mnie denerwuje bo zadnych suwaczkow nie widze
Archea ty sie jeszcze doksztalcasz?? Podziwiam
Musze mlodszego do spania zagonic tylko nie wiem jak jakies propozycje??
reklama
Martucha dobrze ze ja olalas nie ma sie co przejmowac i denerwowac..
U mnie kolejny leniwy dzien, po 12 nagle lapie mnie spanie i mega zmeczenie i leze kilka godz, cale szczescie ze maz i synek mi na to pozwalaja.
Dziewczyny co mozna brac przeciwbólowego w ciazy?
U mnie kolejny leniwy dzien, po 12 nagle lapie mnie spanie i mega zmeczenie i leze kilka godz, cale szczescie ze maz i synek mi na to pozwalaja.
Dziewczyny co mozna brac przeciwbólowego w ciazy?