reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witam sie z pudelkiem ptasiego mleczka ;)

Samopoczucie jak na razie dobre nie ma co narzekac bo jakies dolegliwosci ciazowe musza byc ;)
Wczoraj mecz ogladalismy i myslalam ze na zawal zejde po prostu z tych emocji ale uwielbiam pilke nozna hihi

Malgos u mnie libido gdzies pod ziemia chyba tez..

reklama
Smile, o tak, zbyt duze emocje wtedy - wcale się nie dziwie że ludzie w pewnych momentach az wstaja :-D
Mamma-mila odnosnie tego wyliczania to powiem Ci że ciężko powiedziec, zwłaszcza że masz troszke dłuzsze i nieprzewidywalne cykle z tego co zrozumiałam, a gin najlepiej własnie powie Ci w którym jestes tygodniu po USG :)

Cześć :) Ja już od rana opyliłam 2 ciasta, niestety bez kawy bo jakoś nie podchodziła mi ;/ Na urodzinki córki oprócz tortu zrobiłam czerwonego shreka i ciasto czekoladowe. Tyle tego wyszło, że jeszcze dzisiaj kończyliśmy :D
A tak przy okazji współczuję wam tych mdłości :(

Martucha najważniejsze,że nam wszystkim się udało, a czy to trwało dłużej czy krócej ma juz mniejsze znaczenie -najważniejsze,aby wszystko zakończyło się pomyślnie :happy2:

Mnie jak co rano lekko zamula, mąż właśnie robi śniadanie, troche poźne co prawda,ale nie chciało nam się wczesniej wstawac z łóżka :)

Teraz sobie siedzę i myślę, że trochę przeraża mnie fakt, że za niedługo znowu będzie maleństwo w domu. Znowu małe ciuszki, karmienie na żądanie no i oczywiście opieka nad moją starszą córką która jeszcze jest malutka.

a ja mam dzisiaj gości. Przyjeżdża moja siostra z mężem i córką. Właśnie kończe robić kruche ciasteczka z lentylkami a za chwilę w ruch pójdą pączki serowe kładzione łyżką :p

Małgoś moje libido wczoraj sięgnęlo zenitu i musialam po prostu musialam męża wykorzystać :p ale on sam juz mial dość celibatu i poddał sie :D

Smile...! Podzieliłabyś sie :p
Dżoana dokładnie tak jak piszesz. ;) ostatnio uslyszalam od szwagierki ze niepotrzebnie ppwiedzialam synkowi o tym ze bedzie mial rodzenstwo bo przeciez jeszcze moge poronic :-/
wkurzyla mnie bo ja nie mysle nawet o czyms takim. Ona tez jest w ciazy i swojemu dziecku ppwiedziala ale on sie wcale nie cieszy i nie chce braciszka /siostrzyczki. Mój kacper przytulla sie pyta itd... przykro mi sie zrobilo jak tak ppwiedziala. :(

reklama
Jak ona mogła tak powiedzieć? Skoro jest w ciąży to mogłaś jej dociąć, że u niej też jeszcze wszystko może się zdarzyć bo ciąża donoszona jest dopiero od 38 tyg.

Do góry