reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dziewczyny, a powiedzcie mi - czy Wy na swoich paskach macie napisany tydzień ciąży (od dnia ostatniej miesiączki), czy od czasu, kiedy mamy w sobie bejbi? Bo nie wiem którym wyliczeniem się posługiwać ;)

Ja mam cudowny weekend w pracy, wczoraj i dzisiaj 12h, jutro 7h - cudooownie, zwłaszcza, że mnie mdli i zaczęły miedoskwierać ledźwia... :/

reklama
A ja dziś weszłam na wagę i jestem 2 kg lżejsza cudownie :-D z tej okazji zjem ciasto :p

smacznego:)

A ja wytrzymać ze sobą nie mogę ;) po zjedzeniu kolacji chodzi za mną mandarynka i lody z kawałkami orzechów powstrzymuje się żeby nie iść do sklepu no ale cholerka te lody mniam

czyli wszystko w normie;d heh zachcianki zachciankami;d

Dziewczyny, a powiedzcie mi - czy Wy na swoich paskach macie napisany tydzień ciąży (od dnia ostatniej miesiączki), czy od czasu, kiedy mamy w sobie bejbi? Bo nie wiem którym wyliczeniem się posługiwać ;)

Ja mam cudowny weekend w pracy, wczoraj i dzisiaj 12h, jutro 7h - cudooownie, zwłaszcza, że mnie mdli i zaczęły miedoskwierać ledźwia... :/

ja mam suwaczek od pierwszego dnia miesiączki..zwykle tak ustala się termin porodu.

U mnie z kolei cykle są krótkie i trwają ok.26-27 dni :)
Ja mam jakis zamulający dzien...zjadlam łososia z ziemniakami pieczonymi i ogarnela mnie sennosc i strzeliłam sobie drzemkę.Do tej pory mnie mdlilo jak bylam glodna a teraz mdli mnie caly czas :confused:

Ostatnia edycja:
ja też od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.

Ale mam dziś leniwy dzień... Połowę przespałam. Całe szczęście że mój kochany mężuś dziś posprzątał i jeszcze mi upiekł pyszną pizze na obiad. Jak się najadłam tak padłam i przespałam 3 godziny.

zachcianki też już się pojawiają - ostatnio chodził za mną pomidor i ... bigos, którego normalnie niecierpię. Ale oprócz tych zachcianek to w sumie na nic nie mam ochoty, a już najmniej na słodycze.

Dżoana musisz ustawić sobie suwaczek w swoim profilu. Skopiuj sobie tekst i wklej go w Moje Ustawienia / Edytuj Sygnaturę
to wtedy ustawi ci się na stałe :)

reklama
To możemy podać sobie ręce - ja też w pierwszej ciąży i dopiero od 3 dni na forum :)
Mam nadzieję, że obie dotrwamy do końca i urodzimy zdrowe, szczęśliwe bobaski :-)

Do góry