reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
A ja już sama niem co bym wolała. W poprzednich ciażach wszyscy mówili, że dziewczynkę aby była parka, ale mi to chyba wszystko jedno. hmmmm chłopak a za jakiś czas dziewczynka - ot cały plan na życie :p

Hmmmm ja ostatnio zjadłam po drodze do domu pół kapusty na kapusniak Hehehehehehe i sosu czosnkowego do obiadu prawie nic nie zostało.... słodycze tak średnio jakoś są mi obojętne. Za to na jabłka reaguje drgawkami takie niedobre hehe

Możliwe, zobaczymy czy Nam sie posprawdza :-) I tak nie ma nic lepszego w sprawdzalności płci jak to, że przy dziewczynce się podobno brzydnie. Oczywiście, nosiłam dziewczynke, ale nie ma nic gorszego jak usłyszeć z drugiej ręki, że "przemiła" sąsiadka jak usłyszała że będe miala dziewczynke to uznała, że tak myślala bo strasznie mi się zbrzydło :crazy::wściekła/y: oczywiście każdy sadził przeciwnie ale to mi tak zostało w pamięci ;-)

Hihi mam male SPA w domu, siedze wlasnie z farba na wlosach mam nadzieje ze wyjdzie piekny czekoladowy ;)

A co do plci...w pierwszej ciazy mialam ochote na kwasne, zupa ogorkowa codziennie zapijana pepsi ;) No i jest chlopak ;)
Teraz wole slodkie i mleko wiec po cichu licze ze moze dziewczynka ale nie nastawiam sie bardzo i z chlopca tez sie bede cieszyc ;)

Witam się wieczorna pora :) w środę idę do lekarza i trochę się boje...piszecie o objawach a mi oprócz zmęczenia nic nie dolega ;) no więc sobie wkręcam jakieś filmy :D

W pierwszej ciazy bylam pewna od poczatku, ze bedziue babka :) teraz nie mam zadnego przeczucia :) ale znalazlam taki kalendarz i wychodzi, ze znow bedzie babka :) Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*

reklama
Do góry