reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Marzy mi sie corcia.... kurcze do trzech razy sztuka no. Ostatnio przeliczylam u meza i tam wiecej dziewczynek sie rodzi. A chlopcow jak na lekarstwo... a ja akurat chlopcy. Wyfruna mi z domu i na starosc bede sama...;-) w ciazy z chlopakami tez na kwasne mnie ciagnelo
martucha020290
Fanka BB :)
Moja tez nie. W pierwszej chwili jak sie dowiedzialam o ciazy to mowie, na pewno chlopak ale teraz coraz bardziej mysle ze córa
martucha020290
Fanka BB :)
A mnie z synem ciagnelo do slodkiego a teraz nic nie moge jeśc wiec może dziołcha
missiiss1301
Niobe
Haha nie chcialabys blizniakow?
Haha nie chcialabys blizniakow?
Missiiss a widzisz, od początku dawało Ci znać Powiem Ci ze sa duze tez plusy tego ze masz chłopców, jestes najważniejszą kobieta w ich zyciu a i Wasze nazwisko przetrwa kolejne pokolenie
Ja przeczuć własnie nie mam, zostawiam to przeznaczeniu, byle by było zdrowe, nawet z mężem nie faworyzujemy żadnej z płci, bo chcielibysmy i dziewczynke i chłopca zobaczymy
EDIT. ojej blizniaki, jakos wydaje mi sie ze pewnie i kazda z Nas by podolala ale wiadomo ze stanowczo ciezej..
Ja przeczuć własnie nie mam, zostawiam to przeznaczeniu, byle by było zdrowe, nawet z mężem nie faworyzujemy żadnej z płci, bo chcielibysmy i dziewczynke i chłopca zobaczymy
EDIT. ojej blizniaki, jakos wydaje mi sie ze pewnie i kazda z Nas by podolala ale wiadomo ze stanowczo ciezej..
Ostatnia edycja:
missiiss1301
No ja w pierwszej ciazy jakbym byla moglyby byc ale teraz juz tez sie na to nie pisze ;-)
W pierwszej nmialam blizniaki ale do 12 tc sie wchlonal ale mam ryzyko u mojego taty bylo 14 rodzenstwa i w tym 2x trojaczki 3x blizniaki i 2 x pojedynxze. Ja sobie tego wyobrazic nie moge ze moja babcia miala druzyne pilkarska plus rezerwowi. :O niestety zmarla i nie zdarzylam jej poznac... ale mam jej imie :-)
W pierwszej nmialam blizniaki ale do 12 tc sie wchlonal ale mam ryzyko u mojego taty bylo 14 rodzenstwa i w tym 2x trojaczki 3x blizniaki i 2 x pojedynxze. Ja sobie tego wyobrazic nie moge ze moja babcia miala druzyne pilkarska plus rezerwowi. :O niestety zmarla i nie zdarzylam jej poznac... ale mam jej imie :-)
Ostatnia edycja:
reklama
ale się umęczyłam;/ pobyłam na dworze z synkiem ale że ja w miejscu długo nie posiedzę to wzięłam się za grabienie śmieci i liści;/ kończymy ocieplenie domu i jak będzie efekt końcowy pokażę Wam zdjęcia z metamorfozy naszego domu
co do mdłości..męczą mnie jak jestem głodna..zjem i po sprawie..a że jestem pazerna to od razu jem za dwóch i cierpię z przejedzenia;/ ehh.. dziś z kolei spanie mnie wzięło i musiałam się zdrzemnąć;d tylko jak tu spać jak pies co chwilę szczeka na pana od elewacji bo akurat pokazał się na rusztowaniu w oknie, mucha lata nad głową i bzyczy a na koniec tel bo jakiemuś kolesiowi przypomniało się, że zapomniałam podać jak szerokie chcę drzwi do piwnicy..o losie..
a moja intuicja w pierwszej ciąży mnie nie zawiodła..w tej czuję, że będzie córcia i oby to się potwierdziło bo jajek mam już dość..mąż, syn, pies i kocur...
co do mdłości..męczą mnie jak jestem głodna..zjem i po sprawie..a że jestem pazerna to od razu jem za dwóch i cierpię z przejedzenia;/ ehh.. dziś z kolei spanie mnie wzięło i musiałam się zdrzemnąć;d tylko jak tu spać jak pies co chwilę szczeka na pana od elewacji bo akurat pokazał się na rusztowaniu w oknie, mucha lata nad głową i bzyczy a na koniec tel bo jakiemuś kolesiowi przypomniało się, że zapomniałam podać jak szerokie chcę drzwi do piwnicy..o losie..
a moja intuicja w pierwszej ciąży mnie nie zawiodła..w tej czuję, że będzie córcia i oby to się potwierdziło bo jajek mam już dość..mąż, syn, pies i kocur...