reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Marzy mi sie corcia.... kurcze do trzech razy sztuka no. Ostatnio przeliczylam u meza i tam wiecej dziewczynek sie rodzi. A chlopcow jak na lekarstwo... a ja akurat chlopcy. Wyfruna mi z domu i na starosc bede sama...;-) w ciazy z chlopakami tez na kwasne mnie ciagnelo

ja już sama nie wiem raz mówie do niego a raz do niej i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze. A żeby było śmiesznie to robie to bezwiednie :crazy: Mam nadzieję, że nie bliźniaki.

jak byłam w pierwszej ciąży to chciałam, ale teraz już wiem jak jedno może dać w palnik - wole nie sprawdzać jak by było z dwójką :-D

Missiiss a widzisz, od początku dawało Ci znać :D Powiem Ci ze sa duze tez plusy tego ze masz chłopców, jestes najważniejszą kobieta w ich zyciu a i Wasze nazwisko przetrwa kolejne pokolenie :)
Ja przeczuć własnie nie mam, zostawiam to przeznaczeniu, byle by było zdrowe, nawet z mężem nie faworyzujemy żadnej z płci, bo chcielibysmy i dziewczynke i chłopca :) zobaczymy :)

EDIT. ojej blizniaki, jakos wydaje mi sie ze pewnie i kazda z Nas by podolala ale wiadomo ze stanowczo ciezej..

Ostatnia edycja:
No ja w pierwszej ciazy jakbym byla moglyby byc ale teraz juz tez sie na to nie pisze ;-)
W pierwszej nmialam blizniaki ale do 12 tc sie wchlonal ale mam ryzyko u mojego taty bylo 14 rodzenstwa i w tym 2x trojaczki 3x blizniaki i 2 x pojedynxze. Ja sobie tego wyobrazic nie moge ze moja babcia miala druzyne pilkarska plus rezerwowi. o_O:O niestety zmarla i nie zdarzylam jej poznac... ale mam jej imie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ale się umęczyłam;/ pobyłam na dworze z synkiem ale że ja w miejscu długo nie posiedzę to wzięłam się za grabienie śmieci i liści;/ kończymy ocieplenie domu i jak będzie efekt końcowy pokażę Wam zdjęcia z metamorfozy naszego domu:)

co do mdłości..męczą mnie jak jestem głodna..zjem i po sprawie..a że jestem pazerna to od razu jem za dwóch i cierpię z przejedzenia;/ ehh.. dziś z kolei spanie mnie wzięło i musiałam się zdrzemnąć;d tylko jak tu spać jak pies co chwilę szczeka na pana od elewacji bo akurat pokazał się na rusztowaniu w oknie, mucha lata nad głową i bzyczy a na koniec tel bo jakiemuś kolesiowi przypomniało się, że zapomniałam podać jak szerokie chcę drzwi do piwnicy..o losie..

a moja intuicja w pierwszej ciąży mnie nie zawiodła..w tej czuję, że będzie córcia i oby to się potwierdziło bo jajek mam już dość..mąż, syn, pies i kocur...

Do góry