reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
GingerBaby jeśli robiłaś badania na HIV to musisz osobiście. Ja nawet w osobnych kopertach dostałam wyniki.
martucha podobnie reaguję na słodkości. Co prawda delikatnie mnie mdli, ale wiem, ze to już to. A szkoda bo zaczynają mi się imprezy urodzinowe.
niobe ja w pierwszej ciąży od samego początku mówiłam, ze będzie córka bo tak chciałam i tak czułam. Teraz czuje, że będzie synek. W ogóle już zauważyłam, że ta ciąża jest inna bo w pierwszej cały miesiąc pracowałam i nic nie podejrzewałam a w tej prawie od samej owulacji mam bóle brzucha i pleców. Aż strach pomyśleć co będzie dalej. Boje się, żeby nie było bliźniaków bo w rodzinie to częste zjawisko.
Archea z tym brzydnięciem na dziewczynkę to się nie zgodzę. W pracy nie chwaliłam się koleżankom jaka będzie płeć i do samego końca były przekonane, że będzie chłopiec o ani jeden pryszcz mi nie wyskoczył, żadna plama się nie zrobiła. A sąsiadkę masz wredną.
martucha podobnie reaguję na słodkości. Co prawda delikatnie mnie mdli, ale wiem, ze to już to. A szkoda bo zaczynają mi się imprezy urodzinowe.
niobe ja w pierwszej ciąży od samego początku mówiłam, ze będzie córka bo tak chciałam i tak czułam. Teraz czuje, że będzie synek. W ogóle już zauważyłam, że ta ciąża jest inna bo w pierwszej cały miesiąc pracowałam i nic nie podejrzewałam a w tej prawie od samej owulacji mam bóle brzucha i pleców. Aż strach pomyśleć co będzie dalej. Boje się, żeby nie było bliźniaków bo w rodzinie to częste zjawisko.
Archea z tym brzydnięciem na dziewczynkę to się nie zgodzę. W pracy nie chwaliłam się koleżankom jaka będzie płeć i do samego końca były przekonane, że będzie chłopiec o ani jeden pryszcz mi nie wyskoczył, żadna plama się nie zrobiła. A sąsiadkę masz wredną.
GingerBaby
A wiecie że całkiem dobrze smakuje kanapka z białym serem i kabanosem zagryzana kukurydza z puszki ;-P
Kamcia2810
Potrafię wyobrazić sobie ten smak ;-) Na szczęście nie ciągnie mnie do takich eksperymentów.
GingerBaby
Po całym 12 h dniu pracy bylam taka głodna ze myślałam że swojego Małża zjem :-)
Kamcia2810
Gdzie pracujesz, że aż 12h?
Kamcia Ja wcale nie zgadzam sie z ta teoria odnosnie brzydniecia czy nie, po prostu opowiadam Wam historie a ta sasiadka to chyba stara panna i sama nie blyska uroda wiec po prostu jest troche wredna do wszystkich niestety Ja sama tez sie czulam dobrze i atrakcyjnie mimo ciazy, a reszta przeczyla temu co ona powiedziala. Po prostu taka ot, a ta teoria to jak najbardziej bzdura
Kamcia2810
kurcze strasznie boli mnie brzuch i na przemian plecy:-( Wcześniej tak nie miałam...
GingerBaby
Salon fryzjerski
reklama
Kamcia2810
O to dobrze się składa bo mam pytanko. Można na początku ciąży farbować włosy czy nie? kogo nie zapytam to mówią mi co innego.