reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
A ja już sama niem co bym wolała. W poprzednich ciażach wszyscy mówili, że dziewczynkę aby była parka, ale mi to chyba wszystko jedno. hmmmm chłopak a za jakiś czas dziewczynka - ot cały plan na życie :p

Hmmmm ja ostatnio zjadłam po drodze do domu pół kapusty na kapusniak Hehehehehehe i sosu czosnkowego do obiadu prawie nic nie zostało.... słodycze tak średnio jakoś są mi obojętne. Za to na jabłka reaguje drgawkami takie niedobre hehe

Możliwe, zobaczymy czy Nam sie posprawdza :-) I tak nie ma nic lepszego w sprawdzalności płci jak to, że przy dziewczynce się podobno brzydnie. Oczywiście, nosiłam dziewczynke, ale nie ma nic gorszego jak usłyszeć z drugiej ręki, że "przemiła" sąsiadka jak usłyszała że będe miala dziewczynke to uznała, że tak myślala bo strasznie mi się zbrzydło :crazy::wściekła/y: oczywiście każdy sadził przeciwnie ale to mi tak zostało w pamięci ;-)

Hihi mam male SPA w domu, siedze wlasnie z farba na wlosach mam nadzieje ze wyjdzie piekny czekoladowy ;)

A co do plci...w pierwszej ciazy mialam ochote na kwasne, zupa ogorkowa codziennie zapijana pepsi ;) No i jest chlopak ;)
Teraz wole slodkie i mleko wiec po cichu licze ze moze dziewczynka ale nie nastawiam sie bardzo i z chlopca tez sie bede cieszyc ;)

Witam się wieczorna pora :) w środę idę do lekarza i trochę się boje...piszecie o objawach a mi oprócz zmęczenia nic nie dolega ;) no więc sobie wkręcam jakieś filmy :D

W pierwszej ciazy bylam pewna od poczatku, ze bedziue babka :) teraz nie mam zadnego przeczucia :) ale znalazlam taki kalendarz i wychodzi, ze znow bedzie babka :) Kalendarz chiński płci - Zaplanuj płeć swojego przyszłego dziecka - *-spam-*

reklama
Do góry