GingerBaby
Fanka BB :)
Heheheh służę pomocą a więc tak moja droga ze względów technicznych i zdrowotnych obecnie farby nie są tak bardzo toksyczne jak kiedyś wiec ja osobiście nie widze przeciwwskazań. Więcej się nalykasz chemii idą na spacer przy szosie, wiadomo jakieś trwałe itp odpadają, teraz są farby bez amoniaku tez wiec nie wdycha się żadnych oparów itp, aczkolwiek te tez wpływają na włosy (farby bez amoniaku oczywiście)ale o tym się nie mówi hihihihi.
Mogą np inaczej łapać kolory bo są duże zmiany hormonalne, może wystąpić jakieś podrażnienie ale to trzeba zrobić test na pasemku i będzie wszystko jasne. Mam wiele klientek które całą ciążę regularnie farbowalam włosy i obie strony zdrowe a ja mam teraz nowych malutkich klientów
Mogą np inaczej łapać kolory bo są duże zmiany hormonalne, może wystąpić jakieś podrażnienie ale to trzeba zrobić test na pasemku i będzie wszystko jasne. Mam wiele klientek które całą ciążę regularnie farbowalam włosy i obie strony zdrowe a ja mam teraz nowych malutkich klientów