reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Ja biore witaminki ale co 2-3 dni a tak to dam kwas f.
Kamcia2810
Fanka BB :)
Kamcia to rzeczywiscie, może ja miałam podobnie ale o tym piciu nie słyszałam, za to mówił abym je trzymała zwykle wyżej i brała dłuższe spokojne kąpiele w wannie (oczywiście nic nie pomagało )
Ja też nigdy bym o tym nie pomyślał, zwłaszcza, że wszędzie w koło trąbią, ze trzeba dużo pić. I powiem wam, że naprawdę zaczęłam pić tylko jak mnie suszyło i efekt był rewelacyjny
Jeśli chodzi o smarowanie brzucha to ja używałam zwykłej oliwki dla dzieci johnson baby i ani jednego rozstępu nie miałam. Za to na cyckach to masakra, ale tu za szybko z małego B zrobiło się duże D
martucha jak zaszłam w pierwszą ciąże to ważyłam 53kg, przytyłam 19 do 72 kg i już od roku zalega mi 6kg. Teraz staruje od 59kg
Smile obecnie biorę kwas foliowy, ale przez całą ciążę będę brała vita-miner prenatal. A w poprzedniej lekarz przepisywał mi dodatkowo żelazo bo miałam anemie
GingerBaby
Właśnie dzwonilam do przychodni po wyniki tych wszystkich badań początkowych czy juz są. I się okazuje ze nie mogę odebrać ich on line musze osobiście. Az mnie zmrozilo..... juz mam noc nieprzespana
missiiss1301
Ginger
A to czemu tak zmieniaja zdanie? Bezsensu...
Zjadlam obiad i znow mi niedobrze bleee... wy tez macie takie mdlosci??
A to czemu tak zmieniaja zdanie? Bezsensu...
Zjadlam obiad i znow mi niedobrze bleee... wy tez macie takie mdlosci??
Ginger moze nic się nie dzieje, a nie które wyniki może po prostu trzeba odbierać osobiście, nie martw się może to tylko tak zabrzmiało.
Missiiss wiesz co ja narazie nic nie mam ale w sumie jestem o tydzień do tyłu w porównaniu do Ciebie, ale już Ci współczuje, napewno musi to być bardzo dokuczliwe.
Chociaz w poprzedniej nie miałam szczególnych mdłości wiec może i teraz też przejde ciąże gładko, zobaczymy
To co mi się w tej ciąży najbardziej podoba to to że odechciało mi się w ogóle słodyczy, a jak spróbuje czekolady czy cos w tym stylu to mi nie smakuje, tak jak gazowane napoje itp. więc tutaj bardzo duży plus
Missiiss wiesz co ja narazie nic nie mam ale w sumie jestem o tydzień do tyłu w porównaniu do Ciebie, ale już Ci współczuje, napewno musi to być bardzo dokuczliwe.
Chociaz w poprzedniej nie miałam szczególnych mdłości wiec może i teraz też przejde ciąże gładko, zobaczymy
To co mi się w tej ciąży najbardziej podoba to to że odechciało mi się w ogóle słodyczy, a jak spróbuje czekolady czy cos w tym stylu to mi nie smakuje, tak jak gazowane napoje itp. więc tutaj bardzo duży plus
GingerBaby
Missiiss żebym ja to wiedziała.....
Może dlatego że tam HIV i te inne, ja tak mam ze od razu czarne myśli mam w głowie ze juz jestem na coś chora i wogole Brrrrrr
Wiesz pytasz się dlaczego nie mogę odebrać wyników on line. A tam słyszysz prosimy o stawienie się osobiste to kuzwa serce staje
Może dlatego że tam HIV i te inne, ja tak mam ze od razu czarne myśli mam w głowie ze juz jestem na coś chora i wogole Brrrrrr
Wiesz pytasz się dlaczego nie mogę odebrać wyników on line. A tam słyszysz prosimy o stawienie się osobiste to kuzwa serce staje
GingerBaby
Co do mdłości bardzo mam rzadko tak naprawdę ze dwa razy... oby tak zostało :-)
martucha020290
Archea mam to samo ze słodkim... nie ze mi nie smakuje ale po prostu mnie mdli.
reklama
missiiss1301
Ginger
No powiem ci ze tez bym miala noc z glowy... pewnie jal bede robila te badania wszystkie t o i tak czlowiek sie martwi czy wsio ok.
Archea
Najsmieszniejsze ze ja od dni implantacji co jest najsmieszniejsze bo to byl 10 dpo juz je mialam ale lekkie. Bylam pewna ze to od salatki ale na nastepny dzien tez byly i poszlam na bete a tam 7,5 haha. Moj gin mowil ze jak mialam dsien wczesniej implantacje to nie dziwne ze taki niski wynik. Pierwszy raz mialam od samego poczatku... ale teraz coraz gorzej. Pamietam jak w dwoch poprzednich ciazach tak wymiotowalam ze krzyczalam do meza ze nigdy wiecej dzieci . A to juz 3 ciaza
A CO do slodyczy to mnie tez nie ciagnie. A zawsze bylam sodyczozerca ;-) kwasne dominuje i mieso. Dlatego jestem pewnax na 99% ze znow bedzie siurdak a nie jak to moj syn mowi hipciunia ahh no trudno bede jedyna kobieta w domu no plus suczka... na 3 chlopa i pies...
No powiem ci ze tez bym miala noc z glowy... pewnie jal bede robila te badania wszystkie t o i tak czlowiek sie martwi czy wsio ok.
Archea
Najsmieszniejsze ze ja od dni implantacji co jest najsmieszniejsze bo to byl 10 dpo juz je mialam ale lekkie. Bylam pewna ze to od salatki ale na nastepny dzien tez byly i poszlam na bete a tam 7,5 haha. Moj gin mowil ze jak mialam dsien wczesniej implantacje to nie dziwne ze taki niski wynik. Pierwszy raz mialam od samego poczatku... ale teraz coraz gorzej. Pamietam jak w dwoch poprzednich ciazach tak wymiotowalam ze krzyczalam do meza ze nigdy wiecej dzieci . A to juz 3 ciaza
A CO do slodyczy to mnie tez nie ciagnie. A zawsze bylam sodyczozerca ;-) kwasne dominuje i mieso. Dlatego jestem pewnax na 99% ze znow bedzie siurdak a nie jak to moj syn mowi hipciunia ahh no trudno bede jedyna kobieta w domu no plus suczka... na 3 chlopa i pies...