matko jakie macie fajne dzieci... moja to czasem budzi sie co 2 h... :/ jak spi 3,5 to juz dlugo tylko pierwsza nocna drzemke ma dluzsza.. ona wogole jakas taka malo spiaca. w dzien spi po 15-30 min.. kolo 19 daje jej jesc i zasypia o 23 jest pobudka pozniej ok 2, 4, 6 i o 7, 7.30 pobudka pozniej w dzien 9.30 spi pol godziny o 12 okolo 40 min i o 15 pol godziny.. nie wiem czy malo zjada aczkolwiek dobrze przybiera. juz sama nie wiem jak jej drzemki wydluzyc.. jak jej dam wiecej jesc to ulewa na potege.. zjada po 100 ml. co 2 h... jedynie przed spaniem potrafi wypic 160.. planuje pogadac z pediatra o tym ale pewno nic nie pradzi bo ona nigdy nic nie doradza.. :/ teo po 3 miesiacu budzil sie tylko o 3 w nocy tylko on byl na mm... moze przez to ze jest na cycu tak slabo spi.. w kazdym razie ja chodze wymeczona jak nie wiem. teo ostatnio juz go biore na przetrzymanie. konsekwentnie jest do lozka odprawiany i stoje pod drzwiami mimo jego wrzaskow.. musi sie nauczyc na nowo spac sam a nie jakies wedrowki po nocy urzadza.. ale juz jest postep wola mnie ale nie protestuje gdy wychodze.. sam zasypia po przebudzeniu.. ostatnio w nocy przez tydzien spalam po 3 h.. z przerwami bo jak nie jedna to drugi jak nie drugi to dojenie..
ale wam pogledzilam.. no coz juz czasem mam dosc tego..
ale wam pogledzilam.. no coz juz czasem mam dosc tego..