Hej, jak spędzacie długi weekend?
Chciałam dołączyć do "czerwcówek", mam termin na 10 czerwca. To moja druga, wyczekana ciąża
Starszy syn Antoś ma 10 miesięcy (sylwestrowy chłopak).
W pt byłam na usg, żeby upewnić się, że wszytsko ok. Maleństwo ma rączki nóżki i rozwija się
Któraś z Was pytała o witaminy, ja biorę femibion 1, ale przyznaję się, że wtedy jak mi się przypomni i kawas foliowy (ten regularnie), no i luteinę (mam PCO).
Co do depresji poporodowej to jakiejś dużej nie miałam, raczej chwilowe wahania nastrojów, ale długo nie mogłam się pogodzić ze swoim wyglądem, bo dużo przytyłam w ciąży... Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...
Potwierdzam, że rok macierzyńskiego to luksus, a jeszcze z mykiem jaki zrobiłam tj. podczas macierzyńskiego ciąża i mam nadzieję potem zwolnienie - super sprawa
niobe ja w pierwszej ciąży też miałam super cerę, a teraz... ;/
Ja też się obawiam, czy podołam... Myślę o tym, że Mały jest bardzo do mnie przywiązany, jest takim "cyckiem" i jak On sobie poradzi...
No ale wtedy staram się myśleć, że nie ja pierwsza i nie ostatnia, a poza tym dzieciaki wychowujące się razem to super sprawa...!
Sosnowiczanka, Smile0206 bo chyba często takie fora przenoszą się na wątek zamknięty... Nasze "grudniówki" pod koniec ciąży już tylko na zamkniętym, zawsze łatwiej pisać, zdjęcia wstawiać...
koga wow, sportowa z Was rodzina
Super słowa -> te o bracie
jej, ale się rozpisałam - pomyślicie, że jakaś wariatka ze mnie, ale chciałam się trochę do Was "wdrożyć" ;-)