reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

reklama
Dziewczyny z tymi wróżbami to ja bym tak zbytnio do siebie nie brała, raczej trzeba na to patrzeć bardziej rozrywkowo niż powaznie. Natura swoim prawem się rządzi ...............:tak:i żadna wróżba tego nie przewidzi ...... nawet dżiny przez obraz USG się myla, a co dopiero wróżby ..........

Dziewczyny z tymi wróżbami to ja bym tak zbytnio do siebie nie brała, raczej trzeba na to patrzeć bardziej rozrywkowo niż powaznie. Natura swoim prawem się rządzi ...............:tak:i żadna wróżba tego nie przewidzi ...... nawet dżiny przez obraz USG się myla, a co dopiero wróżby ..........

tak, jestem tego samego zdania :tak:

Ja oczywiście też, ale powróżyć można ;-)

Czesc dziwczyny ,dzis mialam usg i moja intuicja zawiodla, bedzie dziwczynka ,ciesze sie bardzo ze bedzie parka ,chociaz potrzebuje kilku dni na oswojenie hehe.Mozna wiec wpisac u mnie DZIEWCZYNKA
Pozdrawiam

Czesc dziwczyny ,dzis mialam usg i moja intuicja zawiodla, bedzie dziwczynka ,ciesze sie bardzo ze bedzie parka ,chociaz potrzebuje kilku dni na oswojenie hehe.Mozna wiec wpisac u mnie DZIEWCZYNKA
Pozdrawiam
ciekawe jak to bedzie z moja intuicja :confused: Kurde mialam juz dzisiaj wiedziec ,ale bezsens buuu !!

Gratuluje coreczki - super wiadomosc :) Parka fajnie !!!! Tez bym tak chciala ,ale to prawda czuj na boya od poczatku ciazy i nagle bachhh pipka ....pewnie niezly szok :)

reklama
ciekawe jak to bedzie z moja intuicja :confused: Kurde mialam juz dzisiaj wiedziec ,ale bezsens buuu !!

Gratuluje coreczki - super wiadomosc :) Parka fajnie !!!! Tez bym tak chciala ,ale to prawda czuj na boya od poczatku ciazy i nagle bachhh pipka ....pewnie niezly szok :)
Dziekuje bardzo ,musze przyznac ,ze jak lekarka spytala czy chcemy znac plec ,to juz slyszlam jak z ust wychodzi jej chlopak ,a tu taki szok. Juz bylismy w sklepie zobaczyc ciuszki i az glowa boli od różu haha:-p.Wspolczuje takiej sytuacji ,czlowiek tyle czasu czeka na usg a tu taka porazka :szok:,chyba bym zabila tego lekarza , a ostatnio stalam sie troche agresywna haha:tak:

Do góry