akozka
Misia Kosia 3.12.09
U mnie się coś nie zgadza, bo według tego powinien być syn, a będzie córka. Może to nie działa gdy matka jest starsza od ojca? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny z tymi wróżbami to ja bym tak zbytnio do siebie nie brała, raczej trzeba na to patrzeć bardziej rozrywkowo niż powaznie. Natura swoim prawem się rządzi ...............i żadna wróżba tego nie przewidzi ...... nawet dżiny przez obraz USG się myla, a co dopiero wróżby ..........
Dziewczyny z tymi wróżbami to ja bym tak zbytnio do siebie nie brała, raczej trzeba na to patrzeć bardziej rozrywkowo niż powaznie. Natura swoim prawem się rządzi ...............i żadna wróżba tego nie przewidzi ...... nawet dżiny przez obraz USG się myla, a co dopiero wróżby ..........
hymmmmm a co bedzie jak wiek krwi jest rowny matki i ojca???
Matko Boska !!!blizniaki!! parka znaczy sie
ciekawe jak to bedzie z moja intuicja Kurde mialam juz dzisiaj wiedziec ,ale bezsens buuu !!Czesc dziwczyny ,dzis mialam usg i moja intuicja zawiodla, bedzie dziwczynka ,ciesze sie bardzo ze bedzie parka ,chociaz potrzebuje kilku dni na oswojenie hehe.Mozna wiec wpisac u mnie DZIEWCZYNKA
Pozdrawiam
Dziekuje bardzo ,musze przyznac ,ze jak lekarka spytala czy chcemy znac plec ,to juz slyszlam jak z ust wychodzi jej chlopak ,a tu taki szok. Juz bylismy w sklepie zobaczyc ciuszki i az glowa boli od różu haha.Wspolczuje takiej sytuacji ,czlowiek tyle czasu czeka na usg a tu taka porazka ,chyba bym zabila tego lekarza , a ostatnio stalam sie troche agresywna hahaciekawe jak to bedzie z moja intuicja Kurde mialam juz dzisiaj wiedziec ,ale bezsens buuu !!
Gratuluje coreczki - super wiadomosc Parka fajnie !!!! Tez bym tak chciala ,ale to prawda czuj na boya od poczatku ciazy i nagle bachhh pipka ....pewnie niezly szok