reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

U mnie się nie zgadza. Skończone 29 lat, m-c poczęcia marzec i wychodzi córka. No chyba, że się zdziwię przy porodzie ;-)

reklama
wobec tej wrózby - syn
wczoraj u fryzjera byłam i mi pani powróżyła, że córka a drugi syn...
przyjełam do wiadomości i żyję dalej ;-) co ma być ...........

A u mnie się zgadza:-)We wszystkich miesiącach prawie cały czas córka , a akurat w marcu (znamy +-2dni datę poczęcia)chłopczyk..i jest chłopczyk:)Trzeba znać dokładną datę poczęcia, bo czasem miesiączka wypada na jeden miesiąc, poczęcie na drugi;-)Ja mierzę temp 4 lata więc mam prościej:-)

ja daty poczecia mam idealnie wyliczone a wrozba sie zgadza jesli ja zmodyfikowac zamiast lat faktycznie ukonczonych biore moj wiek rocznikowo :-) teraz to juz kombnacje calkowite.
Mojemu R. wyworozono corke, syna, corke!
kiedys dawno temu bylam u wrozki, wywrozyla mi dwoch synow :tak:, a w ogole po paru minutach przestala, bo stwierdzila ze nie moze wrozyc bo zbyt silne pole wytwarzam i pytala czy ja przypadkiem medium nie jestem.
medium to ja jestem ale tylko z rozmiaru:-D!

Jesli wiek ma byc liczony w momencie poczecia to znow syn wychodzi... ale sie zdziwie jesli bedzie cora. Wczoraj slyszalam, ze kolezance caly czas wszyscy wlacznie z lekarzem mowili - syn, 2 dni przed porodem tez. No i urodzila fajna corke)))

reklama
Do góry