reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

U mnie się nie zgadza. Skończone 29 lat, m-c poczęcia marzec i wychodzi córka. No chyba, że się zdziwię przy porodzie ;-)

reklama
wobec tej wrózby - syn
wczoraj u fryzjera byłam i mi pani powróżyła, że córka a drugi syn...
przyjełam do wiadomości i żyję dalej ;-) co ma być ...........

A u mnie się zgadza:-)We wszystkich miesiącach prawie cały czas córka , a akurat w marcu (znamy +-2dni datę poczęcia)chłopczyk..i jest chłopczyk:)Trzeba znać dokładną datę poczęcia, bo czasem miesiączka wypada na jeden miesiąc, poczęcie na drugi;-)Ja mierzę temp 4 lata więc mam prościej:-)

ja daty poczecia mam idealnie wyliczone a wrozba sie zgadza jesli ja zmodyfikowac zamiast lat faktycznie ukonczonych biore moj wiek rocznikowo :-) teraz to juz kombnacje calkowite.
Mojemu R. wyworozono corke, syna, corke!
kiedys dawno temu bylam u wrozki, wywrozyla mi dwoch synow :tak:, a w ogole po paru minutach przestala, bo stwierdzila ze nie moze wrozyc bo zbyt silne pole wytwarzam i pytala czy ja przypadkiem medium nie jestem.
medium to ja jestem ale tylko z rozmiaru:-D!

Jesli wiek ma byc liczony w momencie poczecia to znow syn wychodzi... ale sie zdziwie jesli bedzie cora. Wczoraj slyszalam, ze kolezance caly czas wszyscy wlacznie z lekarzem mowili - syn, 2 dni przed porodem tez. No i urodzila fajna corke)))

reklama
Do góry