henrietta5
Fanka BB :)
henrietta wysypiasz sie tak z malutkim cala noc? ja czasami biore malego i spi mi na brzuchu, ale to jak bardzo placze albo nie mam w nocy sily czekac az mu sie odbije - wtedy biore na brzusio i maly spi a ja ...powiedzmy ze spie - bardziej przypomina to czuwanie...
co do pempuszka - to mialam na poczatku te waciki leko - przyszla polozna i pokazala jak czyscic spirytusem na patyczku - o wiele lepiej
vanila z tym pempkiem nie mozna sie piescic - obracaj na wszytskie strony i czyscic czyscic czyscic...jak najglebiej...maluszka to i tak przeciez nie boli
co do jedzenia to jem WSZYSTKO bez tych wzdymajacych warzyweka ze staram sie jesc zdrowo to tluste rzeczytez odpadaja
ja po tygodniu zjadalam 3 nektaryny taka mialam ochote na nie ale malemu nic nie bylo
odpukac w niemalowane - zero alergii
właściwie wysypiam się lepiej niz gdy mały śpi w łóżeczku- śpi obok mnie i przesypia nawet 6 godzin, dwa dni temu udało nam się 7. Także jest to wygodniejsze dla mnie wyciągam tylko cycusia a mały się przyssie i pije a ja troszkę mogę pospać. Oczywiście kiedyś muszę mu to zacząć ograniczać, ale poczekam ,aż będzie się rzadziej budził
a co do ubierania to wydaje mi się ,że gorzej jest malucha przegrzać niż wyziębić, w niedzielę pozwoliłam sobie nawet na spacer w bodziaku i bez czapeczki- jest środa małemu nic nie ma więc chyba zrobiłam ok. -a w domu zakładam długi cienki rękawek i śpioszki a gdy śpi to lekko przykryję
Ostatnia edycja: