reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja Naszych Skarbeczków

U nas tez masa śliny i ładowanie łapek do buzi. Gryzaki juz tez są w ruchu, coraz sprawniejsze ma Doroka rączki w w buzi zczna ladowac wszysto. A dookoła buzi czerwone placki pewn od śliny. Smarujem kremem natłuszczajacym bo w taki mroz na dworze to obszczypie moment.

reklama
elaine76 - aż sobie sprawdziłam na allegro i rzeczywiście jest, nawet w niezłej cenie :) w sumie taniej niż w aptekach :) Muszę zastanowić się nad hurtowym zakupem na allegro, bo wydajemy na Cetaphil (ale nie krem tylko emulsję) wielkie pieniadze - nie używamy chusteczek do pupci, tylko myjemy pod bieżącą wodą + odrobina Cetaphilu.. No i w ten sposób na samego Tymonka przez 3 miesiące Jego życia zużylismy już 3 opakowania po 500ml :tak:

Klaudynko- to ja własnie zamawiam Emolium na allegro hurtem, bo w aptece to cena na szt większa o jakieś 10-13 zł....:wściekła/y:. Więc nawet z kosztem przesyłki taniej mi wychodzi internetowym zakupem:tak:

Polecam tę aptekę, zamawia sie przez neta i można odebrać w wybranej aptece w mieście- odpadają koszty przesyłki www.doz.pl, i np. ostatnio za Oilatum 500 ml płaciłam 54 zł- w tej samej aptece gdzie odbierałam to koszt 69 zł:szok:

Dziewczyny poradźcie- otóż po ostatnich mroźnych spacerkach Gabrysia ma wieczokiem czerwone, dość szorstkie policzki, które rano ładnie bledną może polecicie jakiś dobry krem na zimę natłuszczający- mam teraz Mustelę ale jest raczej za słaba...

My używamy Nivea na każdą pogodę i jestem b. zadowolona, Mała ma przez dłuższy czas tłuściutką warstwę ochronną na buźce

Dziewczyny poradźcie- otóż po ostatnich mroźnych spacerkach Gabrysia ma wieczokiem czerwone, dość szorstkie policzki, które rano ładnie bledną może polecicie jakiś dobry krem na zimę natłuszczający- mam teraz Mustelę ale jest raczej za słaba...
kilka stron wstecz porusany byl ten temat!!

Dziwczyny pisaly glownie o takich kremach jak -Nivea i Bambino;-):tak:

reklama
Dziewczynki mam pytanko... Czy Wasze maluszki karmione piersią mają zaparcia albo przerwy po3-4 dni między kupkami? Bo mój Tomik ostatnio właśnie tak ma... :-(
I nie wiem co robić, co czasami widzę jak się bidulek męczy i nic, pieluszka tylko zesisiana... Będę wdzięczna za jakiekolwiek rady...

Do góry