henrietta5
Fanka BB :)
myślę Syla ,że nie za często mój też tak robił ale odkąd zaczęłam dokarmiać to się zmieniło i fajnie przynajmniej mniej pampersów idzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u Ali z kupkami jest ciężko. Generalnie krzyki są spowodowane próbą załatwienia potrzeby. Robi raz na dwa dni, czasem dłużej. Tak naprawdę to nie wiem czy to kolka czy prężenie się do kupki. Zauważyłam jednak inną rzecz woli sztuczne mleko od mojego. Od kilku dni wypluwa cyca, nie chce przekręcić głowy żeby go złapać. Ma to w nosie. Za to na twarzy dostała mega wysypki. Czy ktoś wie co z tym robić?
I tak życie kręci się między Alą i Olą i jest wesoło. Mażę czasami o tym, żeby uciec z domu i nie wracać.
myślę Syla ,że nie za często mój też tak robił ale odkąd zaczęłam dokarmiać to się zmieniło i fajnie przynajmniej mniej pampersów idzie