reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

I witam wszystkie nowe mamusie, dopiero nadrabiam a widzę że sporo wczoraj dołączyło, rozgośćcie się na całe 9 miesięcy 🥰 Ja się od wczorajszej wizyty troche wycofałam i nie umiem się cieszyć tą ciążą, juz nawet objawów nie czuje żadnych albo to moja głowa albo coś jest nie tak 🫤
Co się stało ? Który masz tydzień?

reklama
I witam wszystkie nowe mamusie, dopiero nadrabiam a widzę że sporo wczoraj dołączyło, rozgośćcie się na całe 9 miesięcy 🥰 Ja się od wczorajszej wizyty troche wycofałam i nie umiem się cieszyć tą ciążą, juz nawet objawów nie czuje żadnych albo to moja głowa albo coś jest nie tak 🫤
Spokojnie, mam to samo a nawet jeszcze wizyty nie miałam 😅 nie czuje się ciążowo. Chyba się mentalnie przygotowuje że to znowu falstart 😵‍💫

@Fasolka12 życzę żeby u Ciebie sie skończyło wszystko ok. Może być w dolnych normach przyrostu. A objawy znikły bo zaczęłaś się stresować, standard. Trzymam kciuki żeby się udało, pamiętaj przy takich drobinkach to wymiary mogą sie różnic od sprzętu 😘 bądź silna :)

To 10 tys jest dla dolnych granic bety, jakby Ci przyrost był 66% z kim nie rozmawiał to 21tys i wtedy serduszko.
Ja nie oczekuje jeszcze serduszka, wystarczy mi na ten moment zarodek 🙈 No ale jakieś nadzieję mam, więc jeszcze tutaj jestem i mam nadzieję, że moja historia skonczy się dobrze.. Przez swoją niecierpliwosc funduje sobie teraz takie emocje 🫣

Ja nie oczekuje jeszcze serduszka, wystarczy mi na ten moment zarodek 🙈 No ale jakieś nadzieję mam, więc jeszcze tutaj jestem i mam nadzieję, że moja historia skonczy się dobrze.. Przez swoją niecierpliwosc funduje sobie teraz takie emocje 🫣
Każda z nas, ja dzisiaj wstaje i patrzę na piersi i myślę cholera nie bolą, brzuch nie boli... objawy znikają po czym palnęłam się w czoło i mówię ogarnij ta głupia głowę, to wszystko wina hormonów itd... będzie co będzie, ale też staram się nie nakręcać. Czemu miałoby się znowu nie udać. Uda się i koniec 😉 i z takim przekonaniem muszę do poniedziałku. Jeszcze jutro w pracy będzie się dłużyć, weekend jakoś przetrwam a poniedziałek to się skicham w pracy ;)

reklama
Trzymam kciuki, musi być dobrze. Te pomiary nie do końca są miarodajne, bo to zależy pod jakim kątem jest głowica aparatu i jak lekarz kliknie, trochę w jedną trochę w drugą i już 3mm różnicy wychodzi. Póki nie ma złych wieści to trzymamy się dobrych ❤️

Witam wszystkie nowe dziewczyny, ale fajnie że już druga połowa października też się zapełnia :)

Do góry