Co się stało ? Który masz tydzień?I witam wszystkie nowe mamusie, dopiero nadrabiam a widzę że sporo wczoraj dołączyło, rozgośćcie się na całe 9 miesięcy Ja się od wczorajszej wizyty troche wycofałam i nie umiem się cieszyć tą ciążą, juz nawet objawów nie czuje żadnych albo to moja głowa albo coś jest nie tak
reklama
Żołna
Fanka BB :)
Spokojnie, mam to samo a nawet jeszcze wizyty nie miałam nie czuje się ciążowo. Chyba się mentalnie przygotowuje że to znowu falstartI witam wszystkie nowe mamusie, dopiero nadrabiam a widzę że sporo wczoraj dołączyło, rozgośćcie się na całe 9 miesięcy Ja się od wczorajszej wizyty troche wycofałam i nie umiem się cieszyć tą ciążą, juz nawet objawów nie czuje żadnych albo to moja głowa albo coś jest nie tak
Izz96
Teoretycznie wczoraj 5+1, ale pęcherzyk wychodził na 5+5 10mm i był tylko pęcherzyk zoltkowy bez zarodka jeszcze a moja beta juz dawno jest grubo ponad 10tysCo się stało ? Który masz tydzień?
Agunia1401
Moderator
@Fasolka12 życzę żeby u Ciebie sie skończyło wszystko ok. Może być w dolnych normach przyrostu. A objawy znikły bo zaczęłaś się stresować, standard. Trzymam kciuki żeby się udało, pamiętaj przy takich drobinkach to wymiary mogą sie różnic od sprzętu bądź silna
Izz96
Ty jeszcze masz czystą kartę, żadnych nieprawidłowości nie ma i tego się trzymajmySpokojnie, mam to samo a nawet jeszcze wizyty nie miałam nie czuje się ciążowo. Chyba się mentalnie przygotowuje że to znowu falstart
Żołna
Spokojnie, zarodek może się pokazać dopiero w 6 tyg. Bądź dobrej myśliTeoretycznie wczoraj 5+1, ale pęcherzyk wychodził na 5+5 10mm i był tylko pęcherzyk zoltkowy bez zarodka jeszcze a moja beta juz dawno jest grubo ponad 10tys
Agunia1401
Moderator
To 10 tys jest dla dolnych granic bety, jakby Ci przyrost był 66% z kim nie rozmawiał to 21tys i wtedy serduszko.Teoretycznie wczoraj 5+1, ale pęcherzyk wychodził na 5+5 10mm i był tylko pęcherzyk zoltkowy bez zarodka jeszcze a moja beta juz dawno jest grubo ponad 10tys
Izz96
Ja nie oczekuje jeszcze serduszka, wystarczy mi na ten moment zarodek No ale jakieś nadzieję mam, więc jeszcze tutaj jestem i mam nadzieję, że moja historia skonczy się dobrze.. Przez swoją niecierpliwosc funduje sobie teraz takie emocjeTo 10 tys jest dla dolnych granic bety, jakby Ci przyrost był 66% z kim nie rozmawiał to 21tys i wtedy serduszko.
Agunia1401
Moderator
Każda z nas, ja dzisiaj wstaje i patrzę na piersi i myślę cholera nie bolą, brzuch nie boli... objawy znikają po czym palnęłam się w czoło i mówię ogarnij ta głupia głowę, to wszystko wina hormonów itd... będzie co będzie, ale też staram się nie nakręcać. Czemu miałoby się znowu nie udać. Uda się i koniec i z takim przekonaniem muszę do poniedziałku. Jeszcze jutro w pracy będzie się dłużyć, weekend jakoś przetrwam a poniedziałek to się skicham w pracyJa nie oczekuje jeszcze serduszka, wystarczy mi na ten moment zarodek No ale jakieś nadzieję mam, więc jeszcze tutaj jestem i mam nadzieję, że moja historia skonczy się dobrze.. Przez swoją niecierpliwosc funduje sobie teraz takie emocje
reklama
Piq
Trzymam kciuki, musi być dobrze. Te pomiary nie do końca są miarodajne, bo to zależy pod jakim kątem jest głowica aparatu i jak lekarz kliknie, trochę w jedną trochę w drugą i już 3mm różnicy wychodzi. Póki nie ma złych wieści to trzymamy się dobrychJa nie oczekuje jeszcze serduszka, wystarczy mi na ten moment zarodek No ale jakieś nadzieję mam, więc jeszcze tutaj jestem i mam nadzieję, że moja historia skonczy się dobrze.. Przez swoją niecierpliwosc funduje sobie teraz takie emocje
Witam wszystkie nowe dziewczyny, ale fajnie że już druga połowa października też się zapełnia