reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Umow się na teleporade gdziekolwiek. Nie ryzykuj. Mogłaś poronić z innego powodu. Mi też przestało soe dziecko rozwijać, akcja serca ustala -wada genetyczna i to jest powód w 90%.
Nie bierz na własną rękę bo możesz sobie zaszkodzić bardziej, żebyś nie żałowała a za teleporade zapłacisz gdzieś z 100-200zl a będziesz miała spokój.
Większe szkody są z za wysokiego TSH niż z za niskiego. Tak mogła być wada. Teraz też może, a takie TSH w ciąży trzeba koniecznie zbijać. Jutro spróbuję się do poradni dostać.

reklama
Mam nadzieję, że to nie żaden zaśniad bo już i o takich rzeczach czytałam.. 🙄 albo owulacja była wyjątkowo wcześniej niż pokazywała mi aplikacja. Miesiac wczesniej wyleczyłam helikobakter pyroli i nagle cykle mi się zaczęły skracać i wracać do normy, bo były nawet po 38 dni
jeżeli nie miałaś potwierdzonej owu to jak najbardziej mogła byc wcześniej , także nie ma co się stresować na zapas . Pójdziesz do lekarza to dowiesz się więcej ☺️ wiadomo niska beta źle , wysoka źle i się człowiek martwo tak czy siak 😔

Mam nadzieję, że to nie żaden zaśniad bo już i o takich rzeczach czytałam.. 🙄 albo owulacja była wyjątkowo wcześniej niż pokazywała mi aplikacja. Miesiac wczesniej wyleczyłam helikobakter pyroli i nagle cykle mi się zaczęły skracać i wracać do normy, bo były nawet po 38 dni
do wizyty tak naprawdę zostały 3 dni praktycznie , a tam myślę że zobaczysz już zarodek z ♥️ i będzie wszystko pięknie ☺️

I jakoś nie przekonuje mnie płacenie za coś co tak naprawdę mam w domu. A te ceny są z receptami.

Większe szkody są z za wysokiego TSH niż z za niskiego. Tak mogła być wada. Teraz też może, a takie TSH w ciąży trzeba koniecznie zbijać. Jutro spróbuję się do poradni dostać.
Ja też mogę mieć tak wysokie jak Ty mimo brania leków 🤷‍♀️ postaraj się nie nakręcać bo stres też nie pomaga 😘

reklama
Ja mialam skok tsh w ciazy donoszonej, ale moja lekarka powiedziała tak, wykup euthyrox (byłam w Norwegii wtedy) kazała wynik powtórzyć za 3 tygodnie jak wrócę do Norwegii i jeżeli dalej będzie wyżej to wtedy wziąść. Mówi że na to wpływ mogła mieć podróż stres itd. A co z resztą parametrów? Bo to nie tylko tsh ft3, ft4 itd. Tych parametrów lekarze nie kazało badać? Jak ostatnio badałam tarczycę to wszystko kazał endrykrynolog sprawdzać.

Do góry