reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

@klaudia16 możesz w rejestracji tej poradni poprosić o skserowanie twoich wyników badań, gdyby pytali po co (a nie powinni) zawsze możesz powiedzieć, że sobie trzymasz wszystkie wyniki w domu w teczce.
Takie skierowanie jest bezpłatne pierwszy raz w danym zakresie i nie mogą ci tego odmówić.

reklama
dostałam skierowanie , ale powiedziała że z tym skierowaniem mam przyjść do laboratorium na dole i teraz się zastanawiam czy dostanę wyniki . No nic pójdę w piątek na krew i mocz i na miejscu zapytam czy dostanę wyniki jeżeli powie mi że tak to wtedy dobiorę sobie wszystkie badania które zleciła mi moją prywatna i zapłacę trudno , bo chce iść do niej poprostu zobacz jak sprawa faktycznie wygląda a głupio jest koniec bez badań skoro kazała mi zrobić . Chociaż tak się też zastanawiam że może skoro i tak mam płacić to pójdę gdzie kolejek prywatnie na USG tam gdzie dobre opinie
Przepraszam, że się wtrącę, ale u mnie też idą wyniki do gabinetu, jednak przy pobieraniu spróbuj poprosić o wydruk dla Ciebie, ja dopłacam 2 zł za wydruk dla siebie i też mogę odebrać popołudniu 😊
Spokojnych ciąż dla wszystkich!

Podczytuje Was bo miałam nadzieję że tu dołączę ale raczej marne szanse.

Tylko chciałam napisać że jak robisz badania w diagnostyce a masz kartę stałego klienta to wszystkie wyniki się zapisują w historii. Nawet kodu zlecenia nie musisz brać. Wyniki możesz na ich stronie sprawdzić lub w aplikacji. Byłam zdziwiona bo nawet wyniki Pappa tam miałam i wyniki co mi robili przed zabiegiem na żylaki a kodu nie dali bo jak to powiedzieli lekarz je będzie mieć. Warto sobie wyrobić tą kartę. Jest też zniżka 5% na badania z nią :-)
właśnie nie mam karty założonej , ale myślę że poprostu jutro zapytam tam na miejscu o założenie karty , lub czy dostanę jakiś kod aby samodzielnie sprawdzić wyniki przed wizytą u lekarza

Piątek po 18

Żadnych... Ala lekarz kazał mi nie czytać w necie i nie panikowac

Psychicznie bardzo źle, tak długą drogę przeszłam a tu taki strzal 😮‍💨 przepłakałam noc
Chciałabym aby nie było to prawda. Życzę Ci aby okazało się dziś o 18 że wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki i będę myśleć o Tobie wtedy

Muszę powtórzyć badania bety w piątek, ale nie jest dobrze... podejrzenie ciąży pozamacicznej... endometrium nie wygląda na ciążowe dla lekarza... ale kazał jeszcze nie płakać bo to nawet nie 5 tydzień, dostałam do momentu kontroli luteinę...
boże kochana przykro mi 😔 trzymam kciuki aby okazało się że to jednak nie to , napewno bardzo ciężko ci teraz , każda godzina będzie trwała wieczność , trzymaj się jakoś , a my tutaj wszystkie mocno trzymamy kciuki aby było dobrze 🤞

A czy któraś z was wgl dostała skierowanie na takie badania już ? Czy tylko na te podstawowe tak jak ja teraz od tej na NFZ czyli : morfologia , mocz , TSH ,HIV . Bo już sama nie wiem

Załączniki

• 725e98f7-f75e-40d5-9dd8-58facbb630ef.jpeg
    725e98f7-f75e-40d5-9dd8-58facbb630ef.jpeg
    14,8 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry