reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

chyba jest tak że nie wszędzie mogę iść ze skierowaniem ? Że muszę tam gdzie dana placówka współpracuje ? Na skierowaniu mam napisane tak ,, laboratorium diagnostyka- ulica przychodni ,,
Moja przychodnia współpracuje z diagnostyka i położna mi powiedziała że w jakiejkolwiek diagnostyce mogę zrobić.

reklama
Muszę powtórzyć badania bety w piątek, ale nie jest dobrze... podejrzenie ciąży pozamacicznej... endometrium nie wygląda na ciążowe dla lekarza... ale kazał jeszcze nie płakać bo to nawet nie 5 tydzień, dostałam do momentu kontroli luteinę...
A masz jakieś objawy typu ból, plamienie?

Ooo czyli jest jednak szansa, że u mnie też drugie wyjdzie lepsze, a robilas coś żeby je trochę zbić?
Nic nie robilam, zawsze miałam tarczycowe w normie więc kompletnie nic nie wiem o TSH 🤔
wyspałam się na to badanie.. może taka różnica? Widocznie mi trochę skacze, ale może ten pierwszy poziom 2.67 to już jakiś mój maksymalny 🤔

chyba jest tak że nie wszędzie mogę iść ze skierowaniem ? Że muszę tam gdzie dana placówka współpracuje ? Na skierowaniu mam napisane tak ,, laboratorium diagnostyka- ulica przychodni ,,
Podczytuje Was bo miałam nadzieję że tu dołączę ale raczej marne szanse.

Tylko chciałam napisać że jak robisz badania w diagnostyce a masz kartę stałego klienta to wszystkie wyniki się zapisują w historii. Nawet kodu zlecenia nie musisz brać. Wyniki możesz na ich stronie sprawdzić lub w aplikacji. Byłam zdziwiona bo nawet wyniki Pappa tam miałam i wyniki co mi robili przed zabiegiem na żylaki a kodu nie dali bo jak to powiedzieli lekarz je będzie mieć. Warto sobie wyrobić tą kartę. Jest też zniżka 5% na badania z nią :-)

Do góry