reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Kto jeszcze ma dzisiaj wizytę. Staram się mieć pozytywne podejście. Trzymajcie mocno kciuki, o 20.20 powinnam mieć wizytę ale mize być nawet do 2h obsuniecie bo jestem ostatnia.
Rany strasznie późno... Ale pamiętam z pierwszej ciąży że dziewczyny też tak późno miały. Rekordzistka przez opóźnienie weszła chyba o 3 rano a wizytę miała jakoś na tuż przed północą 😅

Przechodziłam rok temu jak byłam w ciazy, obwiniałam się że przrz to straciłam, ale okazało się że była wada genetyczna. Trzyma się ciepło. Jest fajny syrop, pij to a jak cokolwiek poczujesz gorączkę odrazu paracetamol. A nawet w ciazy możesz dostać lek na grypę.
Syrop nazywa się Apipregna. Do tej pory używam w domu jak coś czuję że coś po mnie chodzi. Działa.
Dzięki! Właśnie różne różne słyszę opinie. Czasem, że ciężarna ma brać, a czasem że jednak nie.

W każdym razie lek już mam. Wg znajomych lekarzy należy włączyć profilaktycznie. Będę próbowała się jeszcze z ginekologiem skontaktować. Co za pech…

Dzięki! Właśnie różne różne słyszę opinie. Czasem, że ciężarna ma brać, a czasem że jednak nie.

W każdym razie lek już mam. Wg znajomych lekarzy należy włączyć profilaktycznie. Będę próbowała się jeszcze z ginekologiem skontaktować. Co za pech…
Niestety, najlepszy okres na zajście w ciążę w to maj kiedy się kończą infekcje a teraz jest combo...
Bo nie powinno się go zazywac ale lekarz decyduje co jest mnie groźne dla ciąży czy lek czy Twoja choroba. Profilaktycznie nie wiem czy bym brała. Męża ubierz w opiekę nad dzieckiem.

Dziś miałam wizytę u Endo-ginekologa. Powiedziała doktor że wszystko oki jak miałam tsh
1000035835.jpg
2,25 a teraz spadek.
Wyniki 29.01.2025 przed ciążą, a wynik który określa jako poprawny, spadek na 1,59 zrobiony 10.02 będąc w ciąży. Wysyłam Wam moje drogie, aby uspokoić że każda jest inna i na necie znajdowałam raczej powody do niepokoju, a lekarz orzeka coś innego.

Dziś miałam wizytę u Endo-ginekologa. Powiedziała doktor że wszystko oki jak miałam tshZobacz załącznik 1687896 2,25 a teraz spadek.
Wyniki 29.01.2025 przed ciążą, a wynik który określa jako poprawny, spadek na 1,59 zrobiony 10.02 będąc w ciąży. Wysyłam Wam moje drogie, aby uspokoić że każda jest inna i na necie znajdowałam raczej powody do niepokoju, a lekarz orzeka coś innego.
Dzięki, na pewno trochę ta informacja uspokoi ☺️

jaaacie ale się stresuje, jak już się w nocy obudziłam to znaczy, że naprawdę się martwię… ta grypa na początku mnie tak nastroiła negatywnie chyba, z córką mimo dwóch poprzednich niepowodzeń nie miałam złych myśli ☹️(puste jajo 8tc i 17tc) moja beta w poniedziałek to niecały tysiąc, dzisiaj wg ostatniej miesiączki mam 5+3 ale wydaje mi się, że owulację mogłam mieć później, więc nic pewnie dziś nie zobaczymy i dalej będę w strachu 🥲 i jeszcze chyba mam infekcje tam na dole bo czuję lekki dyskomfort…

reklama
Do góry