reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Jeżeli sprzęt jest naprawdę kiepski to może warto poszukać dodatkowego lekarza, albo zmienic lekarza na nfz z lepszym sprzętem, chociaż na nowy termin na NFZ pewno będziesz musiała troche poczekać
Nie, przychodni nie zmienię. Mam tam położną odkąd zaczęłam w ogóle do ginekologa chodzić. Zawsze jak coś mnie gdzieś w grafik lekarza wcisnęła 😁 ale o prywatnego będę musiała się chyba rozejrzeć 😉

A tak już zmieniając ten temat bo nie chce mi się o tym pisać bo mnie to denerwuje , pomyslicie że jestem psychiczna może ale normlanie mam takie emocje związane z dziesiejsza wizyta że popłakałam się już 3 razy , a jeszcze miałam straszny sen że byłam na wizycie i lekarka mi powiedziała że ciąża się zatrzymala w 6 tyg. I kieruje mnie do szpitala na wywołanie poronienia no masakra jakaś 😔😭
Matko te sny masz straszne. Ja się też strasznie boję jutra, z jednej strony fajnie no może mnie pcoieszy o zobaczy na swoim sprzęcie. A z drugiej strony przerażona że jak nic nie zobaczy to mnie wpędzi w płacz a dopiero w środę wizyta w klinice. Mój mówi że jak chce żebym poszła ale on by poczekał jak lekarz kazał.

Jednak czasami nasza kobieca nadgorliwość popłaca 🙈
Znam swoje ciało. Jeśli coś jest nie tak i mówię że jest nie tak to nie dlatego że „przesadzam” i „robie pielgrzymki po lekarzach”. Walczyłam z tą ciążą w jajowodzie miesiącami, bo „to bardzo żywotna ciąża i szkoda że nie w macicy” więc naprawdę takie pierdzielenie lekarzy mnie automatycznie triggeruje. Niech się debil cieszy że pozwu nie dostał

Matko te sny masz straszne. Ja się też strasznie boję jutra, z jednej strony fajnie no może mnie pcoieszy o zobaczy na swoim sprzęcie. A z drugiej strony przerażona że jak nic nie zobaczy to mnie wpędzi w płacz a dopiero w środę wizyta w klinice. Mój mówi że jak chce żebym poszła ale on by poczekał jak lekarz kazał.
A Ty jak czujesz? Co Ci mówi to „coś”?

Znam swoje ciało. Jeśli coś jest nie tak i mówię że jest nie tak to nie dlatego że „przesadzam” i „robie pielgrzymki po lekarzach”. Walczyłam z tą ciążą w jajowodzie miesiącami, bo „to bardzo żywotna ciąża i szkoda że nie w macicy” więc naprawdę takie pierdzielenie lekarzy mnie automatycznie triggeruje. Niech się debil cieszy że pozwu nie dostał
Ale chociaz opinie odpowiednią wystawiłaś? Jestem za przestrzeganiem innych kobiet przed takimi kretynami, to jest straszne ze zawierzamy swoje życie takim 'lekarzom'...

wiem jakie to musi być trudne , ja ogólnie mam do swojej prywatnej iść za 1.5 tygodnia ale jakby dzisiaj nie poszło tak jakbym chciała i sprzęt będzie słaby to będę dzwonić żeby umówić się wcześniej . Trzymam kciuki za twoją jutrzejszą wizytę , oby cię uspokoiła 🤞 ja do 13 zejdę na zawał , czuje taki mrowienie w ciele i w żołądku ścisk . Kurde musi być dobrze ,nie może być inaczej 🤞

reklama
Do góry