reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Zdecydowanie, opinie pod wpływem humorów są najlepsze 😀
Teraz to takie rozgrzebywanie tego co już jest za mną, a wtedy to wiesz - koło dupy mi jego ocena latała bo martwiłam się tym by się z tego wykaraskać i wrócić do życia 😜 a teraz jak 🍤 na pokładzie to na cholerę mi ten stres związany z przywoływaniem tego bardziej żeby to opisać.

Jeśli chodzi o lekarza to ja od zawsze na nfz, ale miałam fajnych i kompetentnych lekarzy no i tfu tfu komplikacji(pewnie jakbym miała to i poszłabym prywatnie).

A ja siedzę i odświeżam eh...
W pon były tuż po 11 a teraz tylko badania z krwi od gina są 😢
Nie martw się i beta niedługo się pojawi :).
Dziękuję Ci za ten post! ❤️

Nawet nie wiesz jak bardzo potrzebowałam to przeczytać!

Moi rodzice wychowali mnie w myśl, że bycie jedynakiem to luksus, powinnam być wdzięczna. Stąd moje spaczenie i wątpliwości (zdaje sobie z tego sprawę)

Gdybyś miała rodzeństwo mamusia nie byłaby tylko dla Ciebie, musiałabyś się wszystkim dzielić, nie miałabyś tyle ile masz…

Nie oceniam, wybaczam, ale to mocno się wryło w moją psychikę i stąd czasem myśli „czy mój syn będzie szczęśliwy?” 🥺

Jeszcze raz dziękuję ❤️
Myślę, że jeśli Ty nie wychowujesz syna w ten sposób to będzie się cieszył z rodzeństwa :). A jaka różnica będzie między dziećmi ?

Myślę, że jeśli Ty nie wychowujesz syna w ten sposób to będzie się cieszył z rodzeństwa :). A jaka różnica będzie między dziećmi ?
3 lata (i miesiac) :)

Absolutnie nie wychowuje w ten sposób - mamy wokół siebie dużo dzieci, które lubimy i zapraszamy (syn nawet sam się dopomina, ze tęskni za XYZ), jeździmy na wspólne wypady. Tylko napisałam co mi w głowie siedzi (choć niesłusznie) i rozsądek wie, że posiadanie rodzeństwa to nie kara czy tragedia - ale dzieciństwo czasem się dobija 🫣

A Ty jak czujesz? Co Ci mówi to „coś”?
Już głupieje, bo czuje brzuch, jak jestem lekko głodna to mnie mdli, cycki bolą. Raz głowa mówi że ok czytałam już wiele artykułów od klinik gdzie piszą że pęcherzyk od 25dpt a zarodek z serduszkiem 10 dni później... ale głowa robi swoje. To jest kwestia tych poronień, w pierwszej ciąży byłam na usg w 10tc i było spoko już wszystko było widoczne a teraz... rok temu dokładnie usłyszałam że pęcherzyk za mały do rozmiarów płodu i źle to wróży że oznacza wadę genetyczna, tydzień z tym chodziłam po czym samo poronienie się zaczęło... nie wiem jak teraz bym zniosła informacje o pustym pęcherzyku tym bardziej że badania zarodka były robione itd...

reklama
Beta duża, teraz czekamy na wizytę i będzie pięknie 😁 Przy tak dużych wartościach nie ma co patrzeć na przyrost, ale to doskonale wiesz 😉
Tak wiem 😉
Bardziej mnie zmartwiły fosforany bezpostaciowe i bakterie w moczu 🤔 lekarz za 2 tygodnie... Może ktoraś z Was wie co z tym zrobić?

Do góry