reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Też mam taki syrop z czosnkiem i cebulą ale ledwo mi przechodzi przez gardło.. Na ten moment robię inhalacje, używam wody morskiej, herbata z imbirem i miodem. A w domu mam jeszcze chorą 3latkę więc jest ciężko 😔
Czy też macie tak że nie zawsze wam się dodają posty?
Mój syn też chory. Na szczęście tylko zapalenie ucha, ale marudny jest okropnie☹️

U mnie się zawsze dodają. Korzystam z aplikacji.

reklama
Niewiele - piersi bolace po bokach, zgage i delikatne kłucia w podbrzuszu od czasu do czasu. Latwe do pomylenia z nadchdzacym okresem.
A jak u Ciebie?
U mnie objawy zaczęły się już parę dni po owulacji- kłucia jajników, a teraz mam od niedawna takie ciągnięcia raz z jednej raz z drugiej strony, też występują przy wstawaniu np. Oprócz tego od dzisiaj częstomocz, bardziej bolesne piersi, problemy ze spaniem..
Do lekarza wybieram się 13.02

U mnie objawy zaczęły się już parę dni po owulacji- kłucia jajników, a teraz mam od niedawna takie ciągnięcia raz z jednej raz z drugiej strony, też występują przy wstawaniu np. Oprócz tego od dzisiaj częstomocz, bardziej bolesne piersi, problemy ze spaniem..
Do lekarza wybieram się 13.02
Macie mdłości? 🫣
U mnie nic. Jak ze wszystkim - nie wiem czy sie cieszyc, czy martwic 🙃

Jak Wam minął weekend?
Ja wczoraj byłam na wieczorze panieńskim koleżanki - wytrzymałam do 10:30 😅
Dzisiaj wreszcie dorwałam sie do mojej ulubionej buły - zaczal sie sezon na semla - wyglada troche jak ptyś tylko buła jest z kardamonem i w środku duzo masy marcepanowej z orzechami i jeszcze wiecej bitej smietany. Zjadłam i poszłam spać 😅

Moje testy robione od czwartku do dzisiaj (23-26) dc.
We wtorek mam dzień spodziewanej miesiączki i zastanawiam się czy na USG BĘDZIE WIDOCZNY PĘCHERZYK?😃

Załączniki

• IMG_9357.jpeg
    IMG_9357.jpeg
    100,8 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry