reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Jeszcze nie byłam u lekarza, październik
Jeżeli to ciąża to październik
Nie wiem, kiedy najwcześniej będzie coś widać na USG - myślę, że u mnie to 3 tydzień
do lekarza nie wcześniej niż za 2 tygodnie, żeby nie dokładać stresów sobie :) chyba, że coś będzie Cię niepokoić :)

Jeszcze nie byłam u lekarza, październik
Jeżeli to ciąża to październik
Nie wiem, kiedy najwcześniej będzie coś widać na USG - myślę, że u mnie to 3 tydzień
Termin liczymy na podstawie ostatniej miesiączki, możesz sprawdzić w kalkulatorze terminu porodu albo mogę zapisać cię bez terminu na razie😊

Ja idę prywatnie na USG 9.02 w 5+2, wtedy będzie sam pęcherzyk, ale chcę mieć pewność, że jest w macicy a nie, np. w bliźnie po cesarce. Drugą wizytę, tutaj już na NFZ, mam równy tydzień później w 6+2. Możliwe, że wtedy już zobaczę serduszko. W poprzedniej ciąży było już.

To moja pierwsza ciąża, chodzę tylko prywatnie. Używam flo, 3 tydzień i 2 dzień.
Może w 4 tygodniu będzie widać już pęcherzyk… test 4 dni przed miesiączka dosyć wyraźny.

Załączniki

• IMG_9293.jpeg
    IMG_9293.jpeg
    64,7 KB · Wyświetleń: 97
Cześć dziewczyny, wątek obserwuję od kilku dni więc postanowiłam oficjalnie się przywitać 😉 Termin wypada mi na 5 października. Wizytę u gin mam już zaliczoną ze względu na wcześniejsze przejścia. Niewiele niestety widać ale chodzi o potwierdzenie lokalizacji ciąży
Dziś wypada 4+5 i na usg widać malutki pęcherzyk. Na ten moment jest obstawiona lekami i liczę na spokojną i nudną ciążę 😉

Cześć dziewczyny, wątek obserwuję od kilku dni więc postanowiłam oficjalnie się przywitać 😉 Termin wypada mi na 5 października. Wizytę u gin mam już zaliczoną ze względu na wcześniejsze przejścia. Niewiele niestety widać ale chodzi o potwierdzenie lokalizacji ciąży
Dziś wypada 4+5 i na usg widać malutki pęcherzyk. Na ten moment jest obstawiona lekami i liczę na spokojną i nudną ciążę 😉
Gratulacje dużo zdrówka dla was 😊

reklama
Tego ci również życzymy💕

Do góry