reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Hej dziewczyny. 3 dni przed okresem, w dzień okresu i jeden dzień później wychodziły widoczne kreski. Wczoraj (2 dni po planowanym okresie) i dzisiaj zrobiłam test ponownie ale kreska bladnie a okresu dalej nie mam. Co to może znaczyc? 😢 dodam, ze nie mam możliwości udać się na betę 😢
sprawdz betę i czy przyrasta, może była ciąża biochemiczna

reklama
Zamówiłam pierwsze opakowanie testów owulacyjnych + w tym samym opakowaniu znajodwalo się kilka testów ciążowych o czułości 10miu. Po jakimś czasie zamówiłam te same testy ciążowe z tej samej firmy tyle ze już bez owulacyjnych. Samo opakowanie 20 testów ciążowych. Ale po tym jak zrobiłam pierwszy test z nowego opakowania i wyszła prawie nie widoczna kreska, spojrzalam na opinie tych samych testów. Niektóre dziewczyny skarżyły się, ze musza mieć one dużo mniejsza czułość bo w porównaniu do innych testów kreska na tym teście była dużo słabsza. Wiec wtedy się trochę uspokoiłam. Ale został mi tez jeden test z firmy clear blue z wyświetlaczem, który pokazuje liczbę tygodni. Zrobiłam go dzisiaj rano i pokazał brak ciąży. A jeszcze 3 dni temu ten sam test z wyświetlaczem pokazał „ciąża 1-2 tygodnie”. Dodatkowo bol w sutkach odpuszcza i staje się coraz słabszy. Na ten moment jestem załamana ehh

Zamówiłam pierwsze opakowanie testów owulacyjnych + w tym samym opakowaniu znajodwalo się kilka testów ciążowych o czułości 10miu. Po jakimś czasie zamówiłam te same testy ciążowe z tej samej firmy tyle ze już bez owulacyjnych. Samo opakowanie 20 testów ciążowych. Ale po tym jak zrobiłam pierwszy test z nowego opakowania i wyszła prawie nie widoczna kreska, spojrzalam na opinie tych samych testów. Niektóre dziewczyny skarżyły się, ze musza mieć one dużo mniejsza czułość bo w porównaniu do innych testów kreska na tym teście była dużo słabsza. Wiec wtedy się trochę uspokoiłam. Ale został mi tez jeden test z firmy clear blue z wyświetlaczem, który pokazuje liczbę tygodni. Zrobiłam go dzisiaj rano i pokazał brak ciąży. A jeszcze 3 dni temu ten sam test z wyświetlaczem pokazał „ciąża 1-2 tygodnie”. Dodatkowo bol w sutkach odpuszcza i staje się coraz słabszy. Na ten moment jestem załamana ehh
możliwe że była coaza biochemiczna

Zrobiłam test ponownie około godziny 12 i wyszedł znowu pozytywny. Ale tak jak mówilam bóle piersi ustały. Czy jest możliwość ze jest to pozamaciczna? Z kalendarza i testów owulacyjnych wychodzi, że jest to 4+4. Ostatni okres 01.09 a owulacja 12.09…
bez sprawdzenia przyrostów i badania usg, nie da się stwierdzić czy to pozamaciczna

reklama
Do góry