reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Hej dziewczyny. 3 dni przed okresem, w dzień okresu i jeden dzień później wychodziły widoczne kreski. Wczoraj (2 dni po planowanym okresie) i dzisiaj zrobiłam test ponownie ale kreska bladnie a okresu dalej nie mam. Co to może znaczyc? 😢 dodam, ze nie mam możliwości udać się na betę 😢
sprawdz betę i czy przyrasta, może była ciąża biochemiczna

reklama
Zamówiłam pierwsze opakowanie testów owulacyjnych + w tym samym opakowaniu znajodwalo się kilka testów ciążowych o czułości 10miu. Po jakimś czasie zamówiłam te same testy ciążowe z tej samej firmy tyle ze już bez owulacyjnych. Samo opakowanie 20 testów ciążowych. Ale po tym jak zrobiłam pierwszy test z nowego opakowania i wyszła prawie nie widoczna kreska, spojrzalam na opinie tych samych testów. Niektóre dziewczyny skarżyły się, ze musza mieć one dużo mniejsza czułość bo w porównaniu do innych testów kreska na tym teście była dużo słabsza. Wiec wtedy się trochę uspokoiłam. Ale został mi tez jeden test z firmy clear blue z wyświetlaczem, który pokazuje liczbę tygodni. Zrobiłam go dzisiaj rano i pokazał brak ciąży. A jeszcze 3 dni temu ten sam test z wyświetlaczem pokazał „ciąża 1-2 tygodnie”. Dodatkowo bol w sutkach odpuszcza i staje się coraz słabszy. Na ten moment jestem załamana ehh

Zamówiłam pierwsze opakowanie testów owulacyjnych + w tym samym opakowaniu znajodwalo się kilka testów ciążowych o czułości 10miu. Po jakimś czasie zamówiłam te same testy ciążowe z tej samej firmy tyle ze już bez owulacyjnych. Samo opakowanie 20 testów ciążowych. Ale po tym jak zrobiłam pierwszy test z nowego opakowania i wyszła prawie nie widoczna kreska, spojrzalam na opinie tych samych testów. Niektóre dziewczyny skarżyły się, ze musza mieć one dużo mniejsza czułość bo w porównaniu do innych testów kreska na tym teście była dużo słabsza. Wiec wtedy się trochę uspokoiłam. Ale został mi tez jeden test z firmy clear blue z wyświetlaczem, który pokazuje liczbę tygodni. Zrobiłam go dzisiaj rano i pokazał brak ciąży. A jeszcze 3 dni temu ten sam test z wyświetlaczem pokazał „ciąża 1-2 tygodnie”. Dodatkowo bol w sutkach odpuszcza i staje się coraz słabszy. Na ten moment jestem załamana ehh
możliwe że była coaza biochemiczna

Zrobiłam test ponownie około godziny 12 i wyszedł znowu pozytywny. Ale tak jak mówilam bóle piersi ustały. Czy jest możliwość ze jest to pozamaciczna? Z kalendarza i testów owulacyjnych wychodzi, że jest to 4+4. Ostatni okres 01.09 a owulacja 12.09…
bez sprawdzenia przyrostów i badania usg, nie da się stwierdzić czy to pozamaciczna

reklama
Do góry