reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Przywitam się i ja 😁😁😁 termin wypada mi na 13.10. z objawów mam: bóle podbrzusza, senność, brak apetytu i okropne mdłości które się zaczęły ok 3dni przed terminem @. Mam tylko nadzieję że wymioty nie przyjdą 😏
Kurczę a ja nie mam żadnych dolegliwości no może poza powiększonymi piersiami 🤔 Nie to żebym chciała mieć mdłości i wymioty ale jakoś tak dziwnie beż objawów 🙈

reklama
Kurczę a ja nie mam żadnych dolegliwości no może poza powiększonymi piersiami 🤔 Nie to żebym chciała mieć mdłości i wymioty ale jakoś tak dziwnie beż objawów 🙈
Mi też jakoś minęły, więc byłam w sobotę i dziś powtórzyć betę, czy się nic nie zatrzymało. Pozostał mi tylko lekki ból podbrzusza i to tylko, gdy coś posprzątam, schylam się, itp. Wynik z soboty już mam, a na dzisiejszy czekam.

Mój ostatni przyrost 124% wciąż nie daje mi spokoju, więc jutro pędzę na betę. Będzie po 72h, bo dziś niedziela, ale i tak będzie miarodajne, prawda
Ja 9dpo 12 11dpo 54 . Jutro wizyta u lekarza więc dziś też poszłam na betę zeby lekarz miał pewnosc gdyby nawet nie bylo nic widać, ciekawe co pokaże 15dpo, czekamy 🤭🤭🤭 czekam na Twój wynik też 😊

Mi też jakoś minęły, więc byłam w sobotę i dziś powtórzyć betę, czy się nic nie zatrzymało. Pozostał mi tylko lekki ból podbrzusza i to tylko, gdy coś posprzątam, schylam się, itp. Wynik z soboty już mam, a na dzisiejszy czekam.
Mnie tylko kluje w podbrzuszu i ciągnie. Piersi lekko bola jak sama ich dotchne tylko. Mdłości brak

Dziewczyny, myślę że po cichu mogę się z wami przywitać ☺️ termin ok 4 października, okaże się po wizycie bo zaskoczył mnie dzisiejszy test. Nawet nie wiem kiedy była owu 🫣 liczyłam ze jak coś zobaczę to jakiś cień a tu takie tłuste kreseczki ❤️

Załączniki

• d10d035d-4821-4d47-a7b5-5004361e3702.jpeg
    d10d035d-4821-4d47-a7b5-5004361e3702.jpeg
    60,2 KB · Wyświetleń: 77
Dostałam wyniki bety!
03.02 - 2490,65
05.02 - 6931,97
Czyli zanik objawów nie przeszkadza w rozwoju ciąży. Uspokoiło mnie to trochę.
z jakiej bety startowałaś po teście? Teraz patrzę że mamy ten sam termin mniej więcej i moja a twoja to przepaść 😅 wiem wiem że to nie ma znaczenia ale z ciekawości

reklama
Do góry