reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

Przywitam się i ja 😁😁😁 termin wypada mi na 13.10. z objawów mam: bóle podbrzusza, senność, brak apetytu i okropne mdłości które się zaczęły ok 3dni przed terminem @. Mam tylko nadzieję że wymioty nie przyjdą 😏
Kurczę a ja nie mam żadnych dolegliwości no może poza powiększonymi piersiami 🤔 Nie to żebym chciała mieć mdłości i wymioty ale jakoś tak dziwnie beż objawów 🙈

reklama
Kurczę a ja nie mam żadnych dolegliwości no może poza powiększonymi piersiami 🤔 Nie to żebym chciała mieć mdłości i wymioty ale jakoś tak dziwnie beż objawów 🙈
Mi też jakoś minęły, więc byłam w sobotę i dziś powtórzyć betę, czy się nic nie zatrzymało. Pozostał mi tylko lekki ból podbrzusza i to tylko, gdy coś posprzątam, schylam się, itp. Wynik z soboty już mam, a na dzisiejszy czekam.

Mój ostatni przyrost 124% wciąż nie daje mi spokoju, więc jutro pędzę na betę. Będzie po 72h, bo dziś niedziela, ale i tak będzie miarodajne, prawda
Ja 9dpo 12 11dpo 54 . Jutro wizyta u lekarza więc dziś też poszłam na betę zeby lekarz miał pewnosc gdyby nawet nie bylo nic widać, ciekawe co pokaże 15dpo, czekamy 🤭🤭🤭 czekam na Twój wynik też 😊

Mi też jakoś minęły, więc byłam w sobotę i dziś powtórzyć betę, czy się nic nie zatrzymało. Pozostał mi tylko lekki ból podbrzusza i to tylko, gdy coś posprzątam, schylam się, itp. Wynik z soboty już mam, a na dzisiejszy czekam.
Mnie tylko kluje w podbrzuszu i ciągnie. Piersi lekko bola jak sama ich dotchne tylko. Mdłości brak

Dziewczyny, myślę że po cichu mogę się z wami przywitać ☺️ termin ok 4 października, okaże się po wizycie bo zaskoczył mnie dzisiejszy test. Nawet nie wiem kiedy była owu 🫣 liczyłam ze jak coś zobaczę to jakiś cień a tu takie tłuste kreseczki ❤️

Załączniki

• d10d035d-4821-4d47-a7b5-5004361e3702.jpeg
    d10d035d-4821-4d47-a7b5-5004361e3702.jpeg
    60,2 KB · Wyświetleń: 82
Dostałam wyniki bety!
03.02 - 2490,65
05.02 - 6931,97
Czyli zanik objawów nie przeszkadza w rozwoju ciąży. Uspokoiło mnie to trochę.
z jakiej bety startowałaś po teście? Teraz patrzę że mamy ten sam termin mniej więcej i moja a twoja to przepaść 😅 wiem wiem że to nie ma znaczenia ale z ciekawości

reklama
Do góry