reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
hej 🙋‍♀️ ja miałam w prawie 6tc plamienia i silny ból w pachwinie. Od samego początku mnie dziwnie bolało w dole i miałam zawroty głowy. Ale przypisywałam to do objawow
Sorki za wejście już zmykam 🙈
hej 🙋‍♀️ ja miałam w prawie 6tc plamienia i silny ból w pachwinie. Od samego początku mnie dziwnie bolało w dole i miałam zawroty głowy. Ale przypisywałam to do objawow
Sorki za wejście już zmykam 🙈
Hej ☺️A pamiętasz może jak wyglądały twoje testy ciążowe w tym okresie?

Tak. Dziwne ogólnie były i cały czas nie dawały spokoju. 3 dni przed @ cień. Dzień przed widoczna ładna kreska. W dniu spodziewanej @ ledwo widoczna. Dzień po ładne 3 testy Beta 20
Właśnie mam bardzo podobnie, plus do tego bol piersi całkowicie odpuścił. A dzisiaj zaczęło się lekkie krwawienie.. Jestem w 33dc, normalnie moje cykle trwają 28 dni. Obawiam się, ze to właśnie może być pozamaciczna.. W poprzednim cyklu przeszłam ciąże biochemiczna.

Właśnie mam bardzo podobnie, plus do tego bol piersi całkowicie odpuścił. A dzisiaj zaczęło się lekkie krwawienie.. Jestem w 33dc, normalnie moje cykle trwają 28 dni. Obawiam się, ze to właśnie może być pozamaciczna.. W poprzednim cyklu przeszłam ciąże biochemiczna.
a krwawisz żywą krwią czy plamienie bardziej i czy masz bóle jakieś przy tym ?

reklama
Do góry