reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2024

Też mam taki syrop z czosnkiem i cebulą ale ledwo mi przechodzi przez gardło.. Na ten moment robię inhalacje, używam wody morskiej, herbata z imbirem i miodem. A w domu mam jeszcze chorą 3latkę więc jest ciężko 😔
Czy też macie tak że nie zawsze wam się dodają posty?
Mój syn też chory. Na szczęście tylko zapalenie ucha, ale marudny jest okropnie☹️

U mnie się zawsze dodają. Korzystam z aplikacji.

reklama
Niewiele - piersi bolace po bokach, zgage i delikatne kłucia w podbrzuszu od czasu do czasu. Latwe do pomylenia z nadchdzacym okresem.
A jak u Ciebie?
U mnie objawy zaczęły się już parę dni po owulacji- kłucia jajników, a teraz mam od niedawna takie ciągnięcia raz z jednej raz z drugiej strony, też występują przy wstawaniu np. Oprócz tego od dzisiaj częstomocz, bardziej bolesne piersi, problemy ze spaniem..
Do lekarza wybieram się 13.02

U mnie objawy zaczęły się już parę dni po owulacji- kłucia jajników, a teraz mam od niedawna takie ciągnięcia raz z jednej raz z drugiej strony, też występują przy wstawaniu np. Oprócz tego od dzisiaj częstomocz, bardziej bolesne piersi, problemy ze spaniem..
Do lekarza wybieram się 13.02
Macie mdłości? 🫣
U mnie nic. Jak ze wszystkim - nie wiem czy sie cieszyc, czy martwic 🙃

Jak Wam minął weekend?
Ja wczoraj byłam na wieczorze panieńskim koleżanki - wytrzymałam do 10:30 😅
Dzisiaj wreszcie dorwałam sie do mojej ulubionej buły - zaczal sie sezon na semla - wyglada troche jak ptyś tylko buła jest z kardamonem i w środku duzo masy marcepanowej z orzechami i jeszcze wiecej bitej smietany. Zjadłam i poszłam spać 😅

Moje testy robione od czwartku do dzisiaj (23-26) dc.
We wtorek mam dzień spodziewanej miesiączki i zastanawiam się czy na USG BĘDZIE WIDOCZNY PĘCHERZYK?😃

Załączniki

• IMG_9357.jpeg
    IMG_9357.jpeg
    100,8 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Do góry