reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

Mój ostatni przyrost 124% wciąż nie daje mi spokoju, więc jutro pędzę na betę. Będzie po 72h, bo dziś niedziela, ale i tak będzie miarodajne, prawda

reklama
W poprzedniej ciąży miałam przyrost 65%, czyli mniej niż te wymagane 66%, moje dziecko jest zdrowe.
wiem wiem.. że to nie reguła..
u mnie w pierwszej ciąży, nie badałam. W drugiej straconej przyrosty 95%, a w trzeciej 360% na tym etapie stąd trochę głowa pracuje i boję się powtórki… ale dla świętego spokoju pójść muszę zobaczyć w którą stronę to idzie, bo wizytę umówioną mam na 19, do tego czasu zwariuję

Hej ja dziś po pierwszym kriotransferze. Jak dobrze liczę jest szansa na nasz skarb na 7 rocznicę w pazdzierniku😍 nigdy tak bardzo nie prosiłam o kciuki 🫶
To czekanie jest straszne🤦 zrobiłam już dziś test ale póki co negatywny. Ciągną mnie jajniki momentami i cycki bolą okrutnie ale pozostaje jeszcze czekać.

reklama
Do góry