MartaMarkry
Fanka BB :)
Mój ostatni przyrost 124% wciąż nie daje mi spokoju, więc jutro pędzę na betę. Będzie po 72h, bo dziś niedziela, ale i tak będzie miarodajne, prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciąży miałam przyrost 65%, czyli mniej niż te wymagane 66%, moje dziecko jest zdrowe.Mój ostatni przyrost 124% wciąż nie daje mi spokoju, więc jutro pędzę na betę. Będzie po 72h, bo dziś niedziela, ale i tak będzie miarodajne, prawda
124% jest w porządku.Mój ostatni przyrost 124% wciąż nie daje mi spokoju, więc jutro pędzę na betę. Będzie po 72h, bo dziś niedziela, ale i tak będzie miarodajne, prawda
wiem wiem.. że to nie reguła..W poprzedniej ciąży miałam przyrost 65%, czyli mniej niż te wymagane 66%, moje dziecko jest zdrowe.
To czekanie jest straszne zrobiłam już dziś test ale póki co negatywny. Ciągną mnie jajniki momentami i cycki bolą okrutnie ale pozostaje jeszcze czekać.Hej ja dziś po pierwszym kriotransferze. Jak dobrze liczę jest szansa na nasz skarb na 7 rocznicę w pazdzierniku nigdy tak bardzo nie prosiłam o kciuki
Jeśli dobrze licze, to jesteś dopiero 6 dpt. trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła dwie kreski na kolejnym teścieTo czekanie jest straszne zrobiłam już dziś test ale póki co negatywny. Ciągną mnie jajniki momentami i cycki bolą okrutnie ale pozostaje jeszcze czekać.
Tak dopiero 6, wiem że jeszcze mam do 4 dni.Jeśli dobrze licze, to jesteś dopiero 6 dpt. trzymam mocno kciuki żebyś zobaczyła dwie kreski na kolejnym teście
trzymam mocno kciuki!Tak dopiero 6, wiem że jeszcze mam do 4 dni.
Życzę ci, żeby nie przyszły wiem jaki to koszmarPrzywitam się i ja termin wypada mi na 13.10. z objawów mam: bóle podbrzusza, senność, brak apetytu i okropne mdłości które się zaczęły ok 3dni przed terminem @. Mam tylko nadzieję że wymioty nie przyjdą