reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
To bardzo szybko musi się maleństwo rozwijać 😊
Ciekawe czy u mnie będzie coś widać.... wybieram się w wt do ginekologa ponieważ mialam umowiona wizytę kontrolną ale takich badań raczej nie zrobimy 😅

Dziewczyny a mnie dopadło przeziębienie. Walczę domowymi sposobami ale martwię się żeby ta choróbsko nie zaszkodziła ciąży 🥺
też jestem chora od 13 stycznia w dodatku.. :( byłam nawet w piątek u lekarza wykończy, ale zaleciła tylko leki dla kobiet w ciąży I KP 😵‍💫

Dziewczyny a mnie dopadło przeziębienie. Walczę domowymi sposobami ale martwię się żeby ta choróbsko nie zaszkodziła ciąży 🥺
Mama przywiozla mi kiedys taki zestaw z suszonego czosnku i malin (syrop, tabsy na gardlo, saszetki). Calkiem dawaly rade 🙂 Syrop z cebuli też w siebie wmusiłam.
Trzymajcie sie dziewczyny! Mam nadzieje, ze szybko Wam przejdzie 🫂

Witam. Proszę o dopisanie mnie do tabelki. Po 3 miesiącach starań udało się ujrzeć dzisiaj 2 kreski. Cały cykl mam pobolewania jajników, poza tym budzę się w nocy, nad ranem parę minut przed budzikiem. Mam 38 lat i to moja 3cia ciąża. Pozdrawiam:) według OM mam termin na 13.10

Witam. Proszę o dopisanie mnie do tabelki. Po 3 miesiącach starań udało się ujrzeć dzisiaj 2 kreski. Cały cykl mam pobolewania jajników, poza tym budzę się w nocy, nad ranem parę minut przed budzikiem. Mam 38 lat i to moja 3cia ciąża. Pozdrawiam:) według OM mam termin na 13.10
hej, zapisałam cię😇

gratulacje!! :)

U mnie również trzecia. W jakim wieku masz dzieci? 😊

reklama
Też mam taki syrop z czosnkiem i cebulą ale ledwo mi przechodzi przez gardło.. Na ten moment robię inhalacje, używam wody morskiej, herbata z imbirem i miodem. A w domu mam jeszcze chorą 3latkę więc jest ciężko 😔
Czy też macie tak że nie zawsze wam się dodają posty?

Do góry