reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
@Tasza to chyba nazwa konkretnego rodzaju/modelu wózka, ale jak patrzę w google to nie mam pojęcia czemu to się tak nazywa 😂
🤷‍♀️ ja też nie wiem. Po prostu, taka nazwa. Ale uwielbiałam ten wózek. Koła pompowane. I był ciężki więc nie dla osób, ktore musiałyby go wnosić na któreś tam piętro w bloku. W sumie poza wagą to był też duży więc z przechowywaniem też ciężko przy małym metrażu. Ale co kto lubi 😉

Jaka piękna pogoda!! U Was także? Ciesze się że mieszkam w domku i mogę wyjść na ogródek bozamknieta w 4 ścianach chyba bym oszalała wraz z trzylatką 😜

W ogóle zaczynam mieć schiza bo nie odczuwam jakichkolwiek symptomów ciąży i że w poniedziałek usłyszę złe wieści...

Serio, lepsza była pierwsza ciąża-za dużo nie wiedziałam i tak się nie denerwowalam.

W ogóle zaczynam mieć schiza bo nie odczuwam jakichkolwiek symptomów ciąży i że w poniedziałek usłyszę złe wieści...

Serio, lepsza była pierwsza ciąża-za dużo nie wiedziałam i tak się nie denerwowalam.
Ja też nie miałam żadnych dolegliwości a na każdym USG dziecię zdrowe :) Ale spokojnie, to uczucie niepokoju stopniowo maleje :) Ale nie znika :D Ja przez ten brak objawów teraz wystarczy, że mnie brzuch zaboli to już się zastanawiam.

Ostatnia edycja:
reklama

Ale ogolnie wcale nie masz mdłości zawrotów ani nic? Zdarzają się też kobiety które żadnych objawów nie mają a ciąża się normalnie rozwija

Do góry