Dareczka86
Fanka BB :)
Tak sie nazywa. Spacerówka zebraCo to znaczy "zebre"?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sie nazywa. Spacerówka zebraCo to znaczy "zebre"?
ja też nie wiem. Po prostu, taka nazwa. Ale uwielbiałam ten wózek. Koła pompowane. I był ciężki więc nie dla osób, ktore musiałyby go wnosić na któreś tam piętro w bloku. W sumie poza wagą to był też duży więc z przechowywaniem też ciężko przy małym metrażu. Ale co kto lubi@Tasza to chyba nazwa konkretnego rodzaju/modelu wózka, ale jak patrzę w google to nie mam pojęcia czemu to się tak nazywa
Coś o tym wiem też właśnie byłam z synkiem na ogrodzie trochę pojeździł rowerkiem i się wyszalal bo w domu już sam nie wie co ma ze sobą zrobicJaka piękna pogoda!! U Was także? Ciesze się że mieszkam w domku i mogę wyjść na ogródek bozamknieta w 4 ścianach chyba bym oszalała wraz z trzylatką
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze prenatalne [emoji110][emoji110]A o której?? Ja też dziś o 16 mam prenatalne [emoji6]
Ja też nie miałam żadnych dolegliwości a na każdym USG dziecię zdrowe Ale spokojnie, to uczucie niepokoju stopniowo maleje Ale nie znika Ja przez ten brak objawów teraz wystarczy, że mnie brzuch zaboli to już się zastanawiam.W ogóle zaczynam mieć schiza bo nie odczuwam jakichkolwiek symptomów ciąży i że w poniedziałek usłyszę złe wieści...
Serio, lepsza była pierwsza ciąża-za dużo nie wiedziałam i tak się nie denerwowalam.
Ale ogolnie wcale nie masz mdłości zawrotów ani nic? Zdarzają się też kobiety które żadnych objawów nie mają a ciąża się normalnie rozwijaW ogóle zaczynam mieć schiza bo nie odczuwam jakichkolwiek symptomów ciąży i że w poniedziałek usłyszę złe wieści...
Serio, lepsza była pierwsza ciąża-za dużo nie wiedziałam i tak się nie denerwowalam.