Ja pod koniec października, ale też było tak ładnie, że śmigałam od razuJa syna urodziłam w październiku, i było tak ciepło że po 4 dniach położna "kazała" nam iść na spacer [emoji38] do listopada było bosko [emoji3590]
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pod koniec października, ale też było tak ładnie, że śmigałam od razuJa syna urodziłam w październiku, i było tak ciepło że po 4 dniach położna "kazała" nam iść na spacer [emoji38] do listopada było bosko [emoji3590]
Ja pod koniec października, ale też było tak ładnie, że śmigałam od razu [emoji3526] Teraz termin na początek, to już w ogóle mam nadzieję, że uda się skorzystać z pogody i ciepłej złotej jesieni [emoji6]
Planujesz jakąś dostawkę czy coś w tym stylu? Ja myślę o tym podnóżku.Ja urodzilam 14 listopada, pierwsze chłody i codziennie byliśmy na spacerzena szczęście w Toruniu jest dobra jakość powietrza więc nie ma problemu ze smogiem. Teraz w październiku to mam nadzieję, że jeszcze lepiej bedzie. Bo teraz już tak kolorowo ze spacerami nie będzie bo dwulatka przy nodze [emoji2]
Też się obawiam tego lata i 3 trymestru...To na pewno,
Pogoda to ja się wogole nie przejmuje jeśli chodzi o spacery w tamtym roku jeszcze początek listopada był cieplutki ale ja z południa Polski to tu trochę inaczej. Bardziej się przejmuje latem bo już wiem jak to jest być w ciąży latem:/
Jak urodziłam córkę w 2017 to też i pazdziernik i listopad był mega ciepły wtedy tylko w pajacach ja wozilam, na grudzień styczeń i luty miałam tylko misiowy kombinezon + klapę na wózek
A potem znowu ciepło
U nas smog niestety jest, ale przeważnie dopiero po południu, wiec spacery od 10-14 bezpieczne. Ja chyba z 4 latkiem na rowerku obok, no chyba że wróci do przedszkola, a mam duże obawy go tam posyłać przez najbliższe miesiaceJa urodzilam 14 listopada, pierwsze chłody i codziennie byliśmy na spacerzena szczęście w Toruniu jest dobra jakość powietrza więc nie ma problemu ze smogiem. Teraz w październiku to mam nadzieję, że jeszcze lepiej bedzie. Bo teraz już tak kolorowo ze spacerami nie będzie bo dwulatka przy nodze [emoji2]
A o której?? Ja też dziś o 16 mam prenatalneHej, dziewczyny ja mało się udzielalam, ale cały czas czytam [emoji846]
Dziś mam usg prenatalne, obecnie 12tc. Udało mi się umówić w szpitalu medicover w wawie, dzwoniłam po wszystkich szpitalach polozniczych w mieście i nigdzie nie chcieli mnie umówić, albo kazali dzwonić dopiero jak wszystko się uspokoi.
Cóż, mam nadzieję że od zadzwonią i nie odwolają mi tej wizyty, fajnie byłoby zobaczyć co u maluchów i czy wszystko z nimi dobrze [emoji846]
Planujesz jakąś dostawkę czy coś w tym stylu? Ja myślę o tym podnóżku.
Ja się czułam w poprzedniej ciąży idealnie w trzecim trymestrze (dla mnie to był najlepszy czas ciąży) i w ogóle mi lato nie doskwierało, wręcz przeciwnie.. Ale oczywiście każda ciąża jest inna, więc zobaczymy jak teraz będzieTeż się obawiam tego lata i 3 trymestru...