Ja pod koniec października, ale też było tak ładnie, że śmigałam od razu Teraz termin na początek, to już w ogóle mam nadzieję, że uda się skorzystać z pogody i ciepłej złotej jesieniJa syna urodziłam w październiku, i było tak ciepło że po 4 dniach położna "kazała" nam iść na spacer [emoji38] do listopada było bosko [emoji3590]
reklama
Spark
Fanka BB :)
I uwierzcie mi, że ja też kiedyś byłam pewna tak jak Wy, że mój nie z takich... [emoji38] A tu się zdziwiłam, także "nigdy nie mów nigdy" [emoji38]
Miał zupełnie inne zainteresowania, nie był "przemocowy" jak Bluecco pisze itd.
A mimo wszystko wszedł i tyle [emoji38] dowiedział się trochę o wysokości szyjki niektórych staraczek, i że żre za dużo golonki i już [emoji1787] Staraczki oczywiście o tym wiedziały... A On powiedział, że dziwi się, że spędzam całe dnie na takich tematach i nigdy nie zrozumie kobiet [emoji2368] nie musi. [emoji38]
Miał zupełnie inne zainteresowania, nie był "przemocowy" jak Bluecco pisze itd.
A mimo wszystko wszedł i tyle [emoji38] dowiedział się trochę o wysokości szyjki niektórych staraczek, i że żre za dużo golonki i już [emoji1787] Staraczki oczywiście o tym wiedziały... A On powiedział, że dziwi się, że spędzam całe dnie na takich tematach i nigdy nie zrozumie kobiet [emoji2368] nie musi. [emoji38]
MamusiaKsawusiaKacprusia
Ja sie urodzilam w listopadzie, a mój mąż w grudniu i nasze mamy nie narzekały, a jakie zimy wtedy były kiedy ja sie urodziłam było śniegu po pachy. (obecnie w Poznaniu śnieg praktycznie nigdy nie pada, w tym roku nie było ani jednego dnia ze śniegiem ) wiec te nasze zimy teraz, to tak naprawde jesień.
Ja urodzilam 14 listopada, pierwsze chłody i codziennie byliśmy na spacerze na szczęście w Toruniu jest dobra jakość powietrza więc nie ma problemu ze smogiem. Teraz w październiku to mam nadzieję, że jeszcze lepiej bedzie. Bo teraz już tak kolorowo ze spacerami nie będzie bo dwulatka przy nodze [emoji2]
Ja pod koniec października, ale też było tak ładnie, że śmigałam od razu [emoji3526] Teraz termin na początek, to już w ogóle mam nadzieję, że uda się skorzystać z pogody i ciepłej złotej jesieni [emoji6]
Spark
Planujesz jakąś dostawkę czy coś w tym stylu? Ja myślę o tym podnóżku.Ja urodzilam 14 listopada, pierwsze chłody i codziennie byliśmy na spacerze na szczęście w Toruniu jest dobra jakość powietrza więc nie ma problemu ze smogiem. Teraz w październiku to mam nadzieję, że jeszcze lepiej bedzie. Bo teraz już tak kolorowo ze spacerami nie będzie bo dwulatka przy nodze [emoji2]
Też się obawiam tego lata i 3 trymestru...To na pewno,
Pogoda to ja się wogole nie przejmuje jeśli chodzi o spacery w tamtym roku jeszcze początek listopada był cieplutki ale ja z południa Polski to tu trochę inaczej. Bardziej się przejmuje latem bo już wiem jak to jest być w ciąży latem:/
Jak urodziłam córkę w 2017 to też i pazdziernik i listopad był mega ciepły wtedy tylko w pajacach ja wozilam, na grudzień styczeń i luty miałam tylko misiowy kombinezon + klapę na wózek
A potem znowu ciepło
MamusiaKsawusiaKacprusia
U nas smog niestety jest, ale przeważnie dopiero po południu, wiec spacery od 10-14 bezpieczne. Ja chyba z 4 latkiem na rowerku obok, no chyba że wróci do przedszkola, a mam duże obawy go tam posyłać przez najbliższe miesiaceJa urodzilam 14 listopada, pierwsze chłody i codziennie byliśmy na spacerze na szczęście w Toruniu jest dobra jakość powietrza więc nie ma problemu ze smogiem. Teraz w październiku to mam nadzieję, że jeszcze lepiej bedzie. Bo teraz już tak kolorowo ze spacerami nie będzie bo dwulatka przy nodze [emoji2]
A o której?? Ja też dziś o 16 mam prenatalneHej, dziewczyny ja mało się udzielalam, ale cały czas czytam [emoji846]
Dziś mam usg prenatalne, obecnie 12tc. Udało mi się umówić w szpitalu medicover w wawie, dzwoniłam po wszystkich szpitalach polozniczych w mieście i nigdzie nie chcieli mnie umówić, albo kazali dzwonić dopiero jak wszystko się uspokoi.
Cóż, mam nadzieję że od zadzwonią i nie odwolają mi tej wizyty, fajnie byłoby zobaczyć co u maluchów i czy wszystko z nimi dobrze [emoji846]
Planuje na długie spacery chodzić cała rodzina z drugim wózkiem (tata pracuje na uczelni więc nie ma sztywnych godzin pracy), babcia mieszka w tym samym mieście więc też pewnie będzie chciała z nami chodzić jak tata w pracy. A jak będę chodzić sama to po prostu będę wybierać krótkie trasy żeby dała radę na nogach. Ma swój wózek dla lalek także spróbuję tak to ogarnąć
Planujesz jakąś dostawkę czy coś w tym stylu? Ja myślę o tym podnóżku.
reklama
Ja się czułam w poprzedniej ciąży idealnie w trzecim trymestrze (dla mnie to był najlepszy czas ciąży) i w ogóle mi lato nie doskwierało, wręcz przeciwnie.. Ale oczywiście każda ciąża jest inna, więc zobaczymy jak teraz będzieTeż się obawiam tego lata i 3 trymestru...