reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dzisiaj same dobre wieści czytam:-) ❤ cieszę się bardzo :-)

Co do L4 moja doktorka też proponowała, myślę że każdy ginekolog powinien chociazby zaproponować.

Ja narazie pracuje ,ale jestem taka ponad to:-) nie mówiłam jeszcze,nawet dzisiaj zaplanowałam urlop na czerwiec i sierpien,z którego napewno nie skorzystam :-) wszyscy się spinaja ,a ja sobie myślę w duchu - jak mi dobrze,jestem w ciąży i naprawdę mnie to nie dotyczy bo nikt mi nic już nie kaze:-) powiem im po wizycie 11.03.

Dla mnie wtedy tez proponowal ale mijalo sie to z celem bo i tak na zwolnieniu jestem [emoji38] a teraz zobaczymy jak jutro przezyje rozmowe z kierowniczka. W sumie dzis musze do niej zadzwonic czy mam zakonczenie leczenia i ze jutro moge byc troche pozniej bo na 10 mam medycyne pracy
Dzisiaj same dobre wieści czytam:-) [emoji173] cieszę się bardzo :-)

Co do L4 moja doktorka też proponowała, myślę że każdy ginekolog powinien chociazby zaproponować.

Ja narazie pracuje ,ale jestem taka ponad to:-) nie mówiłam jeszcze,nawet dzisiaj zaplanowałam urlop na czerwiec i sierpien,z którego napewno nie skorzystam :-) wszyscy się spinaja ,a ja sobie myślę w duchu - jak mi dobrze,jestem w ciąży i naprawdę mnie to nie dotyczy bo nikt mi nic już nie kaze:-) powiem im po wizycie 11.03.

Hej, dziewczynki u Mnie pogoda do d....... Strach z domu wyjść wieje, pada eh. Ale za to w końcu udało mi się umówić wizytę u fizjoterapeuty, także jestem wniebowzięta 😁, jak pomyślę sobie o masażu aż mi na samą myśl lepiej. Chwila relaksu i odcięcie negatywnych myśli 😁 tylko nie wiem czy wytrzymam bez mojej małej dłużej jak godzinę 🤣

Juhuuu! Pięknie mamusiu! Rozumiem Cię dziś jak nikt [emoji7] masz fotkę? Pokaż to cudeńko! [emoji16][emoji16][emoji16]
Wrzucę fotkę jak wrócę do domu, bo jeszcze muszę mojego przedszkolaka ogarnąć, a teraz jadę autobusem.. Dziś mam 7+4 i dzidziuś też ma 7+4, więc idealnie wiek ciąży się zgadza :) Lekarz w badaniu mówi, że nie ma żadnego plamienia, ale mam się cały czasem oszczędzać i przychodzić teraz co tydzień na wizyty, żeby podglądać, ale my wyjeżdżamy na ferie.. Już mu nawet nie chciałam mówić ;) Założył mi kartę ciąży, tp na 8.pazdziernika, powiedział, że mam skomplikowana historię, ale wszystko jest i będzie dobrze ☺️☺️

@sówka91 suuuper wieści
A u ciebie skomplikowana historia przez poronienia tak? A ciąża donoszona była problemowa?

Ja jutro o 10.30 będę już wszystko wiedzieć :)
Musiałam przesunąć wizytę bo okazało się że muszę być na popo w pracy a miałam zabukowana na 15.30
Na szczęście udało się przebukowac :)

@sówka91 suuuper wieści
A u ciebie skomplikowana historia przez poronienia tak? A ciąża donoszona była problemowa?

Ja jutro o 10.30 będę już wszystko wiedzieć :)
Musiałam przesunąć wizytę bo okazało się że muszę być na popo w pracy a miałam zabukowana na 15.30
Na szczęście udało się przebukowac :)
Tak, skomplikowana przez poronienia.. Donoszona ciąża była ok, choć w 8mym tygodniu miałam krwawienie i też pierwsze miesiące musiałam się mega oszczędzać..

reklama
Wrzucę fotkę jak wrócę do domu, bo jeszcze muszę mojego przedszkolaka ogarnąć, a teraz jadę autobusem.. Dziś mam 7+4 i dzidziuś też ma 7+4, więc idealnie wiek ciąży się zgadza :) Lekarz w badaniu mówi, że nie ma żadnego plamienia, ale mam się cały czasem oszczędzać i przychodzić teraz co tydzień na wizyty, żeby podglądać, ale my wyjeżdżamy na ferie.. Już mu nawet nie chciałam mówić ;) Założył mi kartę ciąży, tp na 8.pazdziernika, powiedział, że mam skomplikowana historię, ale wszystko jest i będzie dobrze ☺☺

Super, gratulacje! :)

Do góry