reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

POWIEM i że już zaczyna mi się mega nudzić. Jestem 2tyg na zwolnieniu A czuje się jakbym była z pół roku [emoji23][emoji23] Ale jakoś ogarnę ta nuda, lepsza nuda i zdrowie mojego dziecka niż chodzenie do roboty i ryzyko. Jest mega ciężko i to jeszcze na maluch urzędasy podwójnie. Gdzie robisz okienko i ekspedycja na raz. A wszyscy mówi Ale masz posadke... No zajebista [emoji2356][emoji2356]
dobrze robisz ze poszlas na zwolnienie, niestety praca na poczcie jest fajna tylko z zewnątrz bo sie siedzi i ciepło, a naprawde to trzeba niezle zasówac zeby sie wyrobić. takze zdrowo leniuchuj :)

reklama
Hahaha [emoji23] Ja tez miałam Taki zamiar na wiosnę że się za siebie wezmę i WGL. Będę chodzić na aerobik coś teges na basen. No i tyle by było z mojego chudniecia [emoji23] teraz pójdzie w druga stronę byle tylko 40 kg nie przytyć bo będzie drama![emoji33][emoji33]
ja mialam zamiar na wiosnę zaczac biegac zeby oponkę zgubić.. moje plany musze przelozyc na za 2 lata [emoji23]
a jak wykupilam karnet na siłke na 3 miesiące to dowiedziałam się o 1 ciąży.. no nie jest mi dane byc fit[emoji23]

oj znam to chociaż ja mialam fajny zespol i razem pracowalo nam się fajnie i przez to milo wspominam...
zaraz będzie wiosna to zavzna sie spacery , potem zakupy dla malucha zleci jak strzała :)
POWIEM i że już zaczyna mi się mega nudzić. Jestem 2tyg na zwolnieniu A czuje się jakbym była z pół roku [emoji23][emoji23] Ale jakoś ogarnę ta nuda, lepsza nuda i zdrowie mojego dziecka niż chodzenie do roboty i ryzyko. Jest mega ciężko i to jeszcze na maluch urzędasy podwójnie. Gdzie robisz okienko i ekspedycja na raz. A wszyscy mówi Ale masz posadke... No zajebista [emoji2356][emoji2356]

Hej.
Dziewczyny !! Spałam od 18[emoji779][emoji779] zasnęłam w ubraniu, nawet nie dokończyłam zadania z młodym.[emoji33][emoji33]
Mój D mówi, że obudziłam się na leki i poszłam spać dalej.
Masakra jakaś.

Ja przy synu miałam ledwo 4 kg na plusie z czego syn miał 3930 kg. Po porodzie było mniej,ale przy kp plus 20 kg[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hej, wstalam i juz dzis niechetnie zrobiłam sobie kawe, czyli od jutra herbatki...piersi zaczely wczoraj boleć, teraz czekam na mdłości:crazy::crazy:
Widzialam, ze o wadze pisalyscie, ja w ostatniej ciazy przytylam najmniej, 12 kg i tez jak zaszlam to nie wiedzac jeszcze o ciąży zaczelam ambitnie krecic hula hopem ;) teraz cwiczylam w sumie caly czas, ale mi waga wraca szybciutko po porodzie. A moja drobinka wazyla tylko 2090g, poniekąd przez moja anemie :/

Hej, wstalam i juz dzis niechetnie zrobiłam sobie kawe, czyli od jutra herbatki...piersi zaczely wczoraj boleć, teraz czekam na mdłości:crazy::crazy:
Widzialam, ze o wadze pisalyscie, ja w ostatniej ciazy przytylam najmniej, 12 kg i tez jak zaszlam to nie wiedzac jeszcze o ciąży zaczelam ambitnie krecic hula hopem ;) teraz cwiczylam w sumie caly czas, ale mi waga wraca szybciutko po porodzie. A moja drobinka wazyla tylko 2090g, poniekąd przez moja anemie :/
Mnie też muli i też zrobiłam kawę od tak,z przyzwyczajenia bardziej co mnie zdziwiło.

reklama
Do góry