Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja waga u gin się nie przejmuje bo zawsze chodzę późno to nawet 3kg więcej mam niż rano.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każdy chyba inaczej ta starość odbiera, dla mnie to już po 35 się starość zaczyna a taka krytyczna starość to po 50Nie rób z siebie starej kobiety, też mam 27 lat (rocznikowo), mieścimy się w idealnym wieku rozrodczym, będzie dobrze [emoji2][emoji3590]
Ale to chyba dobra rozmowa przynajmniej nie robiła problemówDzień dobry, a właściwie dobranoc, bo właśnie kładę się spać po nocy. Rozmawiałam z oddziałową. Pierwsze jej słowa to "kiedy idziesz na zwolnienie". No cóż... Rozłożyła wszystkie moje dyżury jako nadgodziny dla pozostałych. Nie była to miła rozmowa, oczywiście z nerwów się popłakałam, ale to u mnie zwyczajna reakcja na stres. Nie przejmuje się.
Teraz tylko mam nadzieję, że na następnej wizycie (25.02) zobaczę piękną fasolkę z bijącym serduszkiem, bo moim zdaniem ta ciąża wcale nie jest młodsza, ale zwyczajnie za mała. Oby groszek nadrobił. Poza tym mój synio ma dziś urodziny, więc to będzie dobry dzień. Uciekam spać póki on nie wstał. Miłego dnia Wam życzę
Dzień dobry, a właściwie dobranoc, bo właśnie kładę się spać po nocy. Rozmawiałam z oddziałową. Pierwsze jej słowa to "kiedy idziesz na zwolnienie". No cóż... Rozłożyła wszystkie moje dyżury jako nadgodziny dla pozostałych. Nie była to miła rozmowa, oczywiście z nerwów się popłakałam, ale to u mnie zwyczajna reakcja na stres. Nie przejmuje się.
Teraz tylko mam nadzieję, że na następnej wizycie (25.02) zobaczę piękną fasolkę z bijącym serduszkiem, bo moim zdaniem ta ciąża wcale nie jest młodsza, ale zwyczajnie za mała. Oby groszek nadrobił. Poza tym mój synio ma dziś urodziny, więc to będzie dobry dzień. Uciekam spać póki on nie wstał. Miłego dnia Wam życzę
Witam się nieśmiało
Jeszcze bardzo wcześnie bo końcówka 4 tygodnia (3t+6d) - ale potwierdzone testem i rosnącą betą
Witaj i rozgość się, gratulacje . Jak masz ochotę być w naszej tabelce to napisz termin porodu z OM, ile masz lat i skąd jesteśWitam się nieśmiało
Jeszcze bardzo wcześnie bo końcówka 4 tygodnia (3t+6d) - ale potwierdzone testem i rosnącą betą
29 lat Kraków