Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Dzięki za podpowiedź! Mięsa nie lubiłam nigdy i raczej unikałam, póki co mi się nie zmieniło, ciekawe jak będzie dalej Warzywa uwielbiam, muszę zacząć wprowadzać ich więcej do diety!Kurcze to kiepska sprawa, współczuję
Mam 2 pielęgniarki w rodzinie ale one szybko poszly na L4 jedna jest położna a druga to na różnych oddziałach pracowała wtedy chyba na onkologii o ile się nie mylę
Trzymam kciuki żeby mimo wszystko gładko poszło Jak nie będziesz mogła jeść owoców w dużej ilości to spróbuj po prostu włączyć w dietę bardzo dużo warzyw a trochę mniej mięsa. Warzywa mają super wpływ na perystaltykę.
A jak już będzie mocno źle to są takie herbatki regulujące pracę jelit i można je w ciąży pić ale nie pamiętam jak się to nazywa
Wiem że ratunek jest jakby co
Wiem wiem śmieję się Bardziej oczekiwałam zatrzymania wody jak przed @, a tu nicNo jakbyś zdążyła przytyć dwa dni po teście ciążowym, to by było coś Za tydzień, dwa, trzy można oczekiwać, że cokolwiek przybędzie, ale raczej nie od razu po teście..
Często dziewczyny chudną po porodzie do wagi mniejszej niż sprzed ciąży, więc może przyjdzie na Ciebie czas, ale 60 kg to nie jest zła waga, chociaż wiem o co Ci chodzi - każdy ma swoją granicę komfortu. Jak ja z powodu PCOS przytyłam z 48 do 59 czułam się bardzo źle. Teraz te 53 kg jest optymalne i nie probowałam schudnąć do wyjściowej wagi, bo 48 to było zdrcydowanie za mało!Kurde jak ja bym chciała ważyć 53 kg. Wyzylam.tyle jak miałam 20 lat. W sumie najlepiej się czułam przy wadze 56 kg [emoji4] Ale od jakiś 3lat ważne 60 i za cholerę nie mogę suchnac
Nie rób z siebie starej kobiety, też mam 27 lat (rocznikowo), mieścimy się w idealnym wieku rozrodczym, będzie dobrzeU mojej mamy też tak było Ale jak była że mną w ciazy czyli z pierwszym dzieckiem to miała 20 lat, a ja mam 27 różnica wieku też robi swoje niestety....
Super! Warto mieć swoją w domu, ale i tak lekarz będzie Cię warzył na kontrolacho to tak jak ja cos ok 53kg z pierwszym tez tak miałam przytylam 8kg i rowno tydzień po porodzie mualam swoja wagę.. ale cos teraz czuje ze będzie inaczej.. jutro idę po baterie do wagi
tak wiadomo chociaz ja bardziej swojej wadze wierze bo w domunsie ważę rana naczczo a tam w ubraniu i czasem po obiedzie to wiadomoSuper! Warto mieć swoją w domu, ale i tak lekarz będzie Cię warzył na kontrolach [emoji8]