reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja tez wlasnie wstalam. Zaraz ide mloda ganiac i do szkoły ją chyba ze maz sie zlituje :) nie moge pic na noc, bo sen przerywam i pozniej 2 razy bardziej zmeczona jestem [emoji14]

reklama
A mnie tak muli od rana. Zmęczona już jestem , a tyle spałam. Dzisiaj na 12 do 18.
Dobrze.że mam obiad to poleże sobie.

Mój młody sam chodzi do szkoły,Ale ja ją widzę z okna[emoji4][emoji4]

Takie coś dzisiaj znalazłam na lodówce[emoji177][emoji177]
received_558961904700352.gif

Kurcze to kiepska sprawa, współczuję
Mam 2 pielęgniarki w rodzinie ale one szybko poszly na L4 jedna jest położna a druga to na różnych oddziałach pracowała wtedy chyba na onkologii o ile się nie mylę

Trzymam kciuki żeby mimo wszystko gładko poszło :)Jak nie będziesz mogła jeść owoców w dużej ilości to spróbuj po prostu włączyć w dietę bardzo dużo warzyw a trochę mniej mięsa. Warzywa mają super wpływ na perystaltykę.
A jak już będzie mocno źle to są takie herbatki regulujące pracę jelit i można je w ciąży pić ale nie pamiętam jak się to nazywa

Wiem że ratunek jest jakby co :)
Super! Dzięki za podpowiedź! Mięsa nie lubiłam nigdy i raczej unikałam, póki co mi się nie zmieniło, ciekawe jak będzie dalej :) Warzywa uwielbiam, muszę zacząć wprowadzać ich więcej do diety!

Kurde jak ja bym chciała ważyć 53 kg. Wyzylam.tyle jak miałam 20 lat. W sumie najlepiej się czułam przy wadze 56 kg [emoji4] Ale od jakiś 3lat ważne 60 i za cholerę nie mogę suchnac
Często dziewczyny chudną po porodzie do wagi mniejszej niż sprzed ciąży, więc może przyjdzie na Ciebie czas, ale 60 kg to nie jest zła waga, chociaż wiem o co Ci chodzi - każdy ma swoją granicę komfortu. Jak ja z powodu PCOS przytyłam z 48 do 59 czułam się bardzo źle. Teraz te 53 kg jest optymalne i nie probowałam schudnąć do wyjściowej wagi, bo 48 to było zdrcydowanie za mało!

U mojej mamy też tak było Ale jak była że mną w ciazy czyli z pierwszym dzieckiem to miała 20 lat, a ja mam 27 różnica wieku też robi swoje niestety....
Nie rób z siebie starej kobiety, też mam 27 lat (rocznikowo), mieścimy się w idealnym wieku rozrodczym, będzie dobrze 😃❤️

o to tak jak ja cos ok 53kg :) z pierwszym tez tak miałam przytylam 8kg i rowno tydzień po porodzie mualam swoja wagę.. ale cos teraz czuje ze będzie inaczej.. jutro idę po baterie do wagi :)
Super! Warto mieć swoją w domu, ale i tak lekarz będzie Cię warzył na kontrolach 😘

reklama
Do góry