Spark
Fanka BB :)
Ja z 5lat chyba [emoji2356][emoji38]W końcu świeżutki temacik[emoji39]
Może do admina trzeba napisać.
A ogólnie długo jesteście tu na forum? Długo z niego korzystacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z 5lat chyba [emoji2356][emoji38]W końcu świeżutki temacik[emoji39]
Może do admina trzeba napisać.
A ogólnie długo jesteście tu na forum? Długo z niego korzystacie?
Ja też w pracy [emoji23]
Ale też mnie brzuch boli i zasypiam. Jutro idę do rodzinnego żeby mi dał na tydzień l4. A w poniedziałek do ginekologa i już będę ciagła... marzę o tym żeby się położyć [emoji42][emoji42]
Cieszę się że nasza grupa tak się rozrasta.
A powiedzcie to wasze pierwsze dzieci?
Ja mam dwie córki, jestem po dwóch cc. Więc teraz pewnie też się tak skonczy[emoji4]
Hej wlasnie otrzymalam bete i chyba tu przycupne 4-5 dni do @ i blaaady cien Zobacz załącznik 1073257
Ja z 5lat chyba [emoji2356][emoji38]
Ja z 5lat chyba [emoji2356][emoji38]
Hej ! [emoji173][emoji23] Poznamy się? [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziewczyny macie już jakieś objawy? Bo z tego co pamiętam w pierwszej ciąży bolało mnie podbrzusze a teraz tylko piersi bolą, no i się martwię czy wszystko jest dobrze [emoji17]
Ojej, bardzo późno. Ja bym chyba jajko zniosła z niepewności i niecierpliwościJa na forum od dwuch lat bo jestem tez wrześniówka 2018.
Mi poza delikatnym ciągnięciem w brzuchu i spuźniającą się @ to brak objawów.
Nawet bulu piersi nie mam a miałam w każdej ciąży wiec trochę się stresuje że miże coś nie tak a pierwsze usg u mnie będzie dopiero w maju ze wzglendu że mieszkam w Szwecji